Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 22 september 2013

Swooosch....

Det var ljudet av helgen som försvann...

Full fart och en massa kul men vad skönt det hade varit med en dag till!

I vår familj börjar lördagar med dans! Mollys Funky Kidz tillsammans med Totte är ju en höjdpunkt för henne. Theo är inte lika road av att sitta i en gymnasiekorridor och hänga (det kommer väl en tid när han kommer uppskatta det...) så han sprang över till grannen och frågade om han fick vara där under tiden och till hans enorma lycka så fick han det! Själv tycker jag det är himla trevligt att sitta där tillsammans med Rebecka och ett gäng andra trevliga föräldrar och tjata bort en stund.

När vi kom hem fixade jag lite carbonara till lunch innan det var dags att dra ned till Ponnylyckan och ett varv i skogen med de där livsfarliga (fast lite mindre livsfarliga den här gången) bestarna. Den här gången valde Theo Kanel och Molly valde sin namne, Trollet. Och ja, vi ska försöka att ta oss dit nästa lördag också...

Efter att barnen suttit av, rusade vi till bilen och raceade in till stan. Theo skulle få hänga med idolerna, Tobias, Benjamin, Mattias och hans syster Malin på en danstävling! Så han hade sett fram emot detta!

Under tiden gick Molly och jag en sväng till Liseberg, där vi mötte upp Anniie och hennes pojkvän som var på snabbvisit i Göteborg. Lite, Rabalder, godis, hoppande flygplan och en massa kaniner var vad vi hann med under de två timmar vi var där.

Efter en kaninshow som fullkomligt förtollade Molly, var hon redo att bege sig hemåt.

Fast först gick vi förbi Le Baron och hälsade på Jean och Fadi och köpte med pizza hem.

Sedan kom det jobbiga momentet. Att slita Theo från danstävlingen. Som tur var hade gänget precis gått ut till Gyllene Måsen för att äta lite och det tog "bara" en halvtimme att få med honom därifrån. Molly blev ju lite medskyldig dock. Tobias frågade henne om hon ville följa med in för att se på alla fina klänningarna inne på tävlingen och självklart ville hon det!

När vi till slut kom hem fick vi ställa in de kalla pizzorna i ugnen och värma dem. Goda var de i alla fall! Jean hade dessutom skickat med en liten överraskning till mig, lite goda libanesiska röror och bröd, som han vet att jag älskar! Mmmm, så jag njöt av den middagen!

Labbe kom hem lagom till att pizzorna var varma och han hade med sig varsin liten present till barnen. Theo fick en sådan bil som vår granne har. Theo hänger gärna med dem när de håller på och fixar i garaget och älskar att få åka med. Nu fick han alltså en likadan leksaksbil och han älskar den! Molly fick en mysig fåtölj som hon kan sitta i och kolla på Bolibompa!

Söndagen började helt fantastiskt! Sovmorgon till efter klockan 9!!! En dröm!

Sedan följde lite fixande innan det var dags att ta svängen förbi Allum och köpa present till Mollys kompis 4-årskalas och vidare färd till själva kalaset. Molly ville inte att jag och Theo skulle stanna kvar, så vi fick vackert ge oss av.

Vi tog en sväng förbi hans favoritcafé, ett café vi ofta besökte när Molly gick på Mammut och vi fick lite tid över mellan hämtning av Theo på Casa inne i Göteborg och hämtningen av Molly på Mammut i Öjersjö. Nu var det dock väldigt längesedan vi var där och vi kände båda att vi saknade de där stunderna när det var bara vi två och vi kunde få sitta och prata om Theosaker i lugn och ro. Måste försöka få till lite fler sådana stunder...

Efter upplockning av en styck fyraåring som inte alls ville åka från kalaset, åkte vi hem och åt tacos! Och glass!!

1 kommentar:

  1. Fullt ös hela helgen :-)
    Att ni orkar... Kan ju vara lite skönt med helgmys i lugn & ro oxå.. Men den tiden kommer :-)

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...