Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 29 september 2013

Ibland är det så svårt att få tiden och orken att räcka till.

Det händer mycket hela tiden och jag har inte hunnit med bloggen alls. Nu ska jag försöka dra ihop en sammanfattning av de senaste dagarna, det är ju så kul att kunna gå tillbaka och se vad vi har gjort.

I onsdags hade Theo ett maratonpass med dans. Nästa lördag åker han till Örebro för att tävla i hiphop och det övas för fullt just nu, med extralektioner utöver alla de ordinarie lektionerna han har. Han sliter verkligen järnet och älskar varje sekund av det!

På torsdagen åkte jag och småtrollen in till Avenyn efter Theos tennis och kikade lite i butiker. Vi gick in på Tgr, som är en av deras favoritbutiker, en massa småprylar för max några tior. Lite hårband, ett resespel, gummipennor och pennvässare kom de ut med, supernöjda!

Vi passade på att kika närmare på den här figuren, varpå Molly frågar om han heter Maggan??

Molly gillade alla figurer som finns runt hela fontänen men finast var enhörningen.

Sedan var det middagsdags och vi gick till Le Baron!

Vår lilla gottegris valde hamburgare utan bröd men med både pasta och pommes frites!

Labbe fick en liten paus och hann vara med och äta men sedan fick han tyvärr jobb igen.

I vanliga fall vill han ju självklart ha jobb men just den här kvällen hade han helst sluppit. Ludvigs klass och sjuorna på Casa hade sin årliga kabaré och det vill man, om man har lite grand i huvudet, absolut inte missa! Oerhört hög kvalitet på showen, även om tekniken kom av sig lite ett tag.

I år medverkade även Ludvig på scenen och gjorde succe som spårvagnsresenär!

Molly och Theo tyckte att det var väldigt spännande och Molly kröp längre och längre fram tills hon satt mitt framför scenen. Theo hittade snabbt vår ena rektor ett par rader framför oss och slog sig glatt ned bredvid henne.

I halvtid var det bensträckarpaus och fika.

Då kan man passa på att ha lite kramkalas med Ludvigs klasskompisar!

Hela gänget!

Fredagen började kallt!! Fyra minusgrader!! Känns nästan som vi gick direkt från sommar till vinter.

Det blev lite varmare under dagen men nog känns det att det inte är sommar längre. Innan dansen stannade vi till på Frölunda Torg för att växla till lite polska pengar (kan absolut inte stava till deras riktiga namn) som Ludvig behövde till sin klassresa.

En väldigt trött kille, gott att det är fredagskväll! Ännu godare blev det när Labbe köpte pizza med sig hem.

Efter en på tok för kort natt var det morgon igen. Killarna började med en grabbhörna där de fixade naglar och annat. Ett vackert grönglittrigt nagellack fick Theo.

Molly och jag åkte till Mölnlycke där vi träffade den här krabaten. Björnen Funky kommer på besök på dansen en gång per termin och i våras var vi i Tallinn precis då, så detta var ett hett efterlängtat besök. Hon släppte honom knappt för en sekund och när det var en annan liten flicka som fick tag på tassen när de skulle dansa, så gled hon snyggt mellan och lösgjorde dem från varandra. Hmm, vi ska nog ta ett snack om detta med att dela med sig...

Efter dansen var det snabbt hem, peta i barnen lite uppvärmda pizzarester och sedan leta sig hela vägen ut till Säve Flygplats, som, ironiskt nog, kallar sig för City Airport. Tills på torsdag kommer Casas nior befinna sig i Krakow! Oerhört spännande för alla, förutom kanske vår Ludvig som var på konfirmationsläger där förra våren. Men som han säger, han kan ju få en chans att glänsa lite nu.

Full speed hem, släppa av Theo och sidan vidare ned till Ponnylyckan. Molly älskar verkligen detta! Den här gången valde hon Kanel, som Theo red på förra veckan och det gick hur bra som helst i dag igen och hon står uppskriven för nästa vecka också.

Labbe fixade middagen även på lördagskvällen!

Molly, som i vanliga fall, älskar räkor, ville inte äta alls och det visade sig ha en anledning. Feber...

Söndagen skulle Molly och jag ha tillbringat på Liseberg med Lina men det blev istället en dag i soffan tillsammans med Merida och Peter Pan & Co. Mysigt men Molly var jätteförtvivlad!

Theo och Labbe kunde dock fullfölja sina planer, en dag i Spelhuset!

Med glass till lunch.

Jubel!

Och en enorm glädje, Theo fick äntligen den "longboard" han har gått och suktat efter hela sommaren! En med Lisebergslogga under. Det fanns fyra kvar i dag. Det får bli en förtidig födelsedagspresent för honom, från hans farmor och Reine.

Kanske får försöka få tag på en till, så Theo får ha sim ifred...

Även Molly och jag fick presenter! Molly fick ett kaninblock, doftkanin och ett kaninhårband och jag fick dessa vackra rosor.

Nu har jag nattat en liten sjukling som hostar, snorar och kräks slem och inte vill äta annat än chips och ska hänga upp lite tvätt innan jag sjunker ned i soffan och antagligen slocknar på två röda...

1 kommentar:

 1. Hektiska men Roliga dagar :-)
  Min dotter var oxå i Krakow i nian med sin skola :-)
  Hoppas Ludvig får en kul resa :-)

  Ja köp ni en bräda till... den där kanske Theo aldrig får ha ;-)

  Hoppas den lilla kryar på sig!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...