Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 23 september 2013

Då var det visst måndag igen?

Theo hade fullt upp när jag kom för att hämta honom på Casa. Han var målvakt i en oerhört viktig match! Nu hade han ett väldigt bra lag med sig, så han hann till och med att (flörta?) busa med en av alla de söta tjejer han omger sig med hela tiden. Fast när det väl hände grejer på hans planhalva så var han på hugget direkt och räddade en svårt skott på mål!

Till slut lyckades jag slita honom både från tjejen och från matchen, så vi inte skulle komma försent till simskolan.

Molly var betydligt lättare att få med sig, simskolan är ju en av alla de höjdpunkter under veckan som hon älskar!

När vi väl kom till simskolan så hade musten gått ur Theo totalt! Han var helt slut och orkade verkligen inte ta ett enda simtag just i dag. I vanliga fall hade jag försökt mig på lite milt tvång för att få i honom i vattnet men den här veckan kommer bli ganska intensiv för honom ändå och så var han ju sjuk förra veckan. Molly ville dock gärna ha med mig i vattnet så Theo gick och frågade sin kompis badvakten om han fick sitta inne i hytten medan Molly och jag badade och det fick han till sin stora lycka! Det blir ganska varmt inne i badhuset med vanliga kläder på sig annars.

Molly och jag lekte och busade ordentligt under den timme som var innan hennes simskola körde igång. Hon åkte rutschkanor, hoppade och dök från kanten och så landade hon till slut i en varm bubbelpool och därifrån ville hon inte gå upp. Fick kämpa en del för att få med henne in till lektionen.

Lektionen gick bra, ryggsim och dyk från kanten övades friskt. Hon kämpade järnet och var helt slut efteråt. Vi duschade snabbt och åkte hemåt.

I dag hade jag lyckats förbereda middagen så att det bara var att tjoffa in den i ugnen, vänta en kvart och så kunde vi hugga in sedan. Jag hade till och med dukat! Det är inte utan att jag känner mig rätt stolt över mig själv!

I morgon blir det nog något med grön paprika till middag!

1 kommentar:

  1. Vad HÄRLIGT att ha ,maten nästan klar när man kommer hem :-)
    Perfekt när det är många eftermiddagsaktiviteter :-)

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...