Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 8 september 2013

Me & I!

Äntligen var det dags för höstens första me & I-party! Tyvärr blev det ett riktigt rejält tapp på gäster i sista minuten, höstförkylningarna har slagit klorna ordentligt i många småbarnsfamiljer, det fina vädret till trots.

Theo hjälpte mig att baka chokladtårta à la Ninna till våra gäster. Det var en sådan som hon gjorde till Labbes överaskningsfest förra lördagen och den blev nästan lika god. Gästerna verkade gilla den i alla fall, för det blev bara en liten pluttskarv kvar.

Så var det dags för världens bästa Anette att visa upp de fina kläderna och i höst har de nog slagit rekord, hade lätt kunnat köpa ett av varje plagg till båda småtrollen! Molly förälskade sig i denna fantastiska skapelse och en annan klänning med en massa prinsesskronor på, som hon hade väldigt svårt att lämna tillbaka efter provningen. Theo hittade jättecoola svarta byxor som tydligen blir perfekta att dansa chacha i!

Lisa var också med och fick själv välja en förtidig födelsedagspresent, hon fyller ju 23 om två månader.

Den här bustjejen är en gammal simmarkompis till Molly, Jenna. De har simmat tillsammans sedan de bara var ett par månader gamla, tills för något år sedan, när vi bytte dag. Det var jättekul att träffas igen och tjejerna fann varandra direkt! Vi hoppas innerligt att hon och Sofia, som också är simmarkompis, kan få plats i vår grupp på måndagar så tjejerna kan få simma tillsammans igen!

Klockan hann bli ganska mycket innan sista gästen hade åkt hem och jag var ganska trött då, så Labbe tog med sig Molly och handlade lite kamben och potatissallad som vi myste med till middag. En härlig avslutning på en härlig helg!

1 kommentar:

  1. Tycker det låter som en jättemysig söndag :-)
    Det är väl förstås en kanin på bröstet på klänningen/tunikan Molly provar.

    Inte dumt med en "enkel" middag :-)

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...