Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 10 september 2013

Busig eftermiddag!

Vi har haft riktigt busigt besök här i dag efter skolan. Theos klasskompis Theo S och hans lillebror Ville som är Mollys klasskompis kom hit tillsammans med sin mamma. Så barnen har sett fram emot detta besök! Vi var ju på Theo S kalas uppe i Fjällbacka i somras och sedan dess har vår Theo (allmänt kallad Theo H i skolan) tjatat om att han vill att Theo S ska komma hem till oss. Att Molly och Ville är toppenkompisar och går i samma utegrupp, gör ju det hela än mer roligt!

De har hunnit med otroligt mycket under dagen, spelat, kastat frisbee, studsat och lekt lite sådär allmänt och haft jättekul! Jag och killarnas mamma sitter i köket med varsin kopp te och pratar om allt mellan himmel och jord när Ludvig kommer in i köket och bara tvärstannar och närmast fånglor ut genom fönstret och stammande får fram; eeh, killarna därute, på studsmattan, ni ska nog kolla till dem. Då ser vi en av killarna glatt studsa upp och ned alldeles naken och den andra på god väg att få av sig allt också! Här är vi inte blyga minsann! Den ena av killarna är samma kille som helst vill gömma sig när han måste följa med mamma in i omklädningsrummet på simskolan om det finns tjejer i samma ålder där inne men i trädgården, bredvid gatan är det tydligen inga som helst problem att visa sig helnäck. Hoppandes på en studsmatta...

Molly och Ville tog det lite lugnare och lekte mer "normala" lekar. När de stora killarna fått på sig kläderna, så gick hela gänget upp till lekrummet och spelade wii. Molly var väldigt stolt efteråt eftersom hon hade vunnit två gånger!

Förutom all lycka som infinner sig när man får ha jättekul med roliga kompisar, så har även jag bidragit till mina barns lycka. Jag kom hem med varsitt par sådana här! Knallorangea skor! De älskade dem och har nu bestämt att i morgon ska de vara orangea från topp till tå. Mina barn älskar verkligen färger, ju mer och ju starkare, desto bättre!

1 kommentar:

  1. Vilken toppen rolig dag :-)
    Nakenhopp minsann Jaja de är väl inte hela värden... De är ju små än ;-)

    Vilka häftiga skor :-)

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...