Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 7 september 2013

Underbara, ljuvliga, härliga sommar!

Alltså den här sommaren! Den kommer ju gå till historien!!

I går kväll, efter dansen, åkte vi till Bamboo där vi mötte upp med Marianne och Reine för ett litet sista firande av vår 40-åring. Ett par timmar och en massa god mat senare, beger vi oss hemåt. Innan vi går ut från restaurangen kommer barnen på att de glömde sina tjockare tröjor i bilen och blir lite oroliga för att de ska frysa. Denna oro är dock helt ogrundad! 18 grader ute, sent på kvällen, i september! Helt otroligt!

Molly var så trött när hon kom hem, så hon vacklade i säng och somnade på täcket med kläderna på. Resten av gänget var rätt möra också, så efter att de hade kollat klart på någon (tydligen) alldeles otroligt viktig fotbollsmatch, så blev det tyst och stilla i huset.

I morse, var det en fröken som vaknade väldigt förväntansfull. Det var ju dagen med stort D! Mollys danskurs körde igång i dag och dessutom så ska ju Totte dansa med henne! Föräldrar fick vara med den här första lektionen men det tyckte unga fröken var alldeles onödigt, så jag fick vackert sätta mig ute i korridoren och vänta. Nu har jag ju väldigt trevligt sällskap, så det är bara trevligt!

Charlie hade också himla kul, ett tomt, olåst skåp kan man använda till mycket!

Efter dansen, bar det av till Liseberg där de hade lantbruksdagar med massa roliga djur och fina traktorer! Världens lycka för vår yngsta!

Allra först tog vi en tur i Rabalder och därefter petade vi i oss lite mat, innan det var dags att kolla närmare på allt spännande!

Gamla traktorer.

Gamla... eh, maskiner? Superfin enligt Molly!

Traktorer man fick sitta i.

Getter fanns det också.

Och små söta höns.

Och så var det ju de här djuren! När Molly förstod att man kunde få rida på hästarna, så kunde inget stoppa henne. Och så hade hon dessutom turen att få rida på den absolut sötaste hästen. Lyckan och stoltheten var total!

Sedan var det dags att åka hem men först såg Molly till att vinna lite godis, en rosa kanin och en kaninbakform. Theo vann en supercool kaninmössa! Väl hemma tände vi grillen, det är ju faktiskt sommar fortfarande! Theo beställde pastasallad till köttet, och grillad korv till pastasalladen och det fick han.

Barnen passade på att hoppa lite på studsmattan och Molly testade på ett nytt ställe att fastna med håret i. Hon satt stenhårt fast i dragkedjan till skyddsnätet och fick vackert klippas loss.

Nu sover trollen och jag tänkte försöka hinna kolla lite på TV innan jag slocknar 7 soffan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...