Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 29 juni 2013

Vi är barnlediga!

Småtrollen är i Gamlegårn och fiskar och lever rövare och har hur kul som helst!

Jag körde upp dem i onsdags och de kommer hem igen i morgon, söndag. Detta att sova borta, utan mamma och pappa är, är jättestort för Molly men hon förklarade för mig att nu är hon minsann 4 år och jättetung, så nu kan hon sova borta!

Torsdagen tillbringade mamma och Molly i Lidköping, på en jättefin lekplats de har där.

Och de åkte buss dit!!

Pappa tog med sig Theo och Adam för lite fiskafänge under tiden. Theo fick en björkna men den släppte de tillbaka igen.

När jag hade släppt av småtrollen, så tog jag svängen om Smögen för att hälsa på Linnea. Hon jobbar ju på Lagergrens på Smögenbryggan tillsammans med ett jättehärligt gäng tjejer och killar. De är alla så omtänksamma och tar hand om varandra på ett helt underbart sätt. Och det är inte bara från Lagergrens, utan från en hel radda restauranger längs bryggan.  Det känns tryggt för en orolig hönsmamma. Vi gick och åt en riktigt god middag på Hamnen4, en restaurang intill Linnneas. Linnea valde självklart sin favorit, fish 'n chips medan jag valde en maffig burgare med bacon och ost på och en urgod coleslaw till. Såå mätta vi blev! Jag blev lite orolig eftersom jag skulle köra hem till Göteborg efteråt. Man vill ju inte somna bakom ratten...

Det var dock ingen större risk, jag var tvungen att vakna ordentligt bara för att ta mig ifrån bryggan med bilen. Det var inte många millimeter tillgodo för att ta sig ut härifrån.

På torsdagen passade jag på att jobba. Det är ju inte så att jag har någon vikarie som kommer in bara för att jag har semester, vilket jag, tekniskt sett har sedan midsommar. Efter jobbet åkte jag med Labbe på ett jourjobb på Däckia men sedan hade vi lite ledig tid över. Då åkte vi till Lilla Bommen och promenerade och tittade på båtar. Härligt i solen och utan en massa tjat!

När vi blev hungriga, åkte vi bort till en av våra favoritrestauranger, Le Baron vid Korsvägen.

Libanesisk middag med massa god mat! Jag älskar alla dessa röror och småplock. Köttfärsspetten är också sanslöst goda! Det enda man skulle kunna klaga på är ju att man blir så otroligt mätt på tok för snabbt!

Fredagen jobbade vi på men jag fick gå hem lite tidigare för min mage började krångla. Hemma kröp jag till sängs och somnade på två röda och sov tills Labbe ringde och väckte mig för att kolla vad jag ville äta. Gott att sova bort en del av det onda.

2 kommentarer:

 1. Vad roligt för Theo och Molly att få åka till mormor&morfar och bli bortskämda :-) ett spännande äventyr :-)
  Mysigt för dig och Labbe att kunna få vara utan barn lite. Slippa att vara mamma&pappa en stund. Sen kan man ju inte hjälpa att det just är barnen man pratat om när man har egentid tsm ;-)

  Ha nu en fin lördag & imorgon kommer dina älsklingar hem igen :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja när det är så mycket gott skulle man vilja ha en mage tre gånger större än sin vanliga :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...