Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 24 juni 2013

Theos stora dag, dansshowen på Lotta på Liseberg!

Nu har jag äntligen fått ihop inlägget om Theos medverkan i Lotta på Liseberg den 17/6!

Vi börjar med filmen från genrepet på eftermiddagen innan TV-sändningen;

Titta på Gagnamgenrep inför Lotta på Liseberg! på YouTube

Theo hade ju dansläger hela veckan, så jag fick åka ut till Sinclairs och hämta honom, Tobias och Benjamin i god tid. Tobias och Benjamin är med och dansar varje måndag och vill ni träffa dessa fantastiska dansare live, så är det bara att komma till Polketten på tisdagar, där de har dansskola, alldeles gratis, från klockan 18!

På väg in till Liseberg lånade Theo min telefon och ringde in till Mix Megapols, The Tommy och Anna show, för att göra lite reklam för sin medverkan i direktsändning. "Hej, det är Theo, jag skulle bara säga att jag ska vara med och dansa på Lotta på Liseberg i kväll!" Inga hämningar där inte... Tobbe och Benji höll på att skratta på sig över hans tilltag men precis sådan är han.

Han frågade mig hur många det var som brukade kolla på programmet och får svaret, ungefär en miljon. "Woah, en miljon! Som ska få se mig dansa!"

Det var ganska mycket förberedelser inför showen. Förutom två timmars dans på skolan och två timmars övning på scenen dagen innan, så körde de igenom hela showen en gång, precis som den skulle vara på kvällen. Det blev en låång och otroligt intensiv dag för Theo.

Tur att han hittade det här gänget som han hängde med större delen av eftermiddagen. Han försvann från mig och jag letade överallt bakom scenen. Tillslut går jag in till artisternas loger och får syn på Siv Malmqvist och frågar henne om hon sett en liten knatte i vit skjorta och slips någonstans här inne. Jodå det hade hon allt, han satt inne i Panetoz loge. När jag kommer in och presenterar mig, håller han som bäst på att göra en utvärdering om vem av killarna i gruppen som är svartast...

Han stormtrivdes där inne och jag tror att det var ömsesidigt, för att fick lov att vara där inne med dem resten av eftermiddagen. De bytte till och med telefonnummer...

Efter genrepet valde han dock att vara en stund för sig själv och fokusera ordentligt på sin uppgift. Han gör alltid så inför uppvisningar och tävlingar, går liksom in i sig själv och verkligen fokuserar på det han ska göra. Vid dessa tillfällen är han knappt kontaktbar. I början tolkade jag detta som nervositet men förstod ganska snart att just nervös blir han inte den här killen. Han älskar verkligen att stå på scenen och njuter till fullo av all uppmärksamhet!

Tyvärr är inte hans ömma moder lika cool. Jag var så nervös så jag skakade när de körde igång Dans på Brännö Brygga, när jag visste att han stod där redo bakom scenen. Han tyckte nämligen inte att jag behövdes där bakom utan att jag kunde sätta mig i publiken istället. Tyvärr skakde jag så mycket så jag MISSADE ATT FILMA UPPTRÄDANDET!! Fattar ni! JAG missade! Då förstår nivån på nervositeten hos mig. Jag ska skärpa mig till nästa gång, för vår lillplutt kommer garanterat stå på sådana här scener fler gånger och då ska jag lära mig av honom och vara lite coolare! Som tur är så var det andra mammor som inte var lika nervösa som fick med det hela på film!

Titta på Premiär, Lotta på Liseberg 2013 på YouTube

Efter framträdandet, utanför sändning, stod dansarna kvar och tog emot folkets jubel och sedan sprang de av scenen. Alla utom de två killarna, Lucas och Theo, som glatt stod kvar och sög åt sig uppmärksamheten, ända tills Lotta Engberg säger att här har vi killarna som inte vill kliva av scenen...

Titta på Gulle dig i Panetoz tappning. på YouTube Det var strax dags för dansgänget att ge sig upp på scenen igen, i avtackningsnummret, Gulle Dig med Panetoz och Siv Malmqvist. Om ni kollar ordentligt i slutet av filmen, så ser ni att alla stora artister får varsin blomsterkvast.

Japp, han också, med medföljande puss på kinden av Lotta Engberg. Ser han stolt ut, eller ser han stolt ut?

Efteråt var han bara tvungen att ta ett ärevarv runt Liseberg, med blomster i handen och solglasögonen på näsan. Det var så många som kom fram och gratulerade honom och ännu fler som bara tittade och log. Maria och William hade kommit till Liseberg bara för att kolla på Theo och de gick också med oss.

När vi kom tillbaka till scenen, stod Tobias och Benjamin där och vi pratade lite med dem och fick då höra att Theo fått beröm av bland annat Johnny Logan! Sedan gick vi mot utgången. Precis då kommer killarna i Panetoz ut och ska gå. "Hej, Theo! Du var ju grym på scenen!" De talar om för mig vilken fantastisk liten kille jag har, han kommer gå långt! De var också grym imponerade över att han hade tackat nej till godis och sagt att han inte äter sådant. Den här mamman förstod i detta ögonblick varför man säger att man håller på att spricka av stolthet!

När vi går där, Theo med blomsterkvasten, omgivna av de otroliga killarna i Panetoz, så var det väldigt många som tittade, pekade och viskade. Allt detta påverkar inte Theo det minsta. Han går ju bara där med sina kompisar och pratar om en dansuppvisning, vilken som helst, som de har haft tillsammans.

Klockan hann bli 23.30 innan vi var hemma och Theo var såå trött och såååå lycklig! Detta var den bästa kvällen i hans liv, trodde han!5 kommentarer:

 1. Vad duktig han är! Nästa gång är det han som dansar längst fram :-D. Och då är mamman ännu mer nervös ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag såg programmet :-)
  GRYMT BRA GJORT!!!

  SJÄLVKLART ska du vara en STOLT mamma :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt! Förstår att du är stolt. :-D Ni är lika fantastiska. Log genom hela inlägget. Ni så fina!

  SvaraRadera
 4. Såg er en snabbglimt i publiken och Theo såg verkligen ut att ha roligt. Vad kul för er :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Enda gången jag tittat på Lotta på Liseberg! Jag såg Theo men jag såg inte er i publiken men förstår fullt ut hur nervös du var :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...