Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 21 april 2013

Underbara värme!

I går fick Molly en hel påse med kläder av Natalie som hon hade vuxit ur. De är ju jämgamla men Natalie är nästan huvudet längre än Molly. I morse fick Molly kolla i påsen och hon halar upp plagg efter plagg under stigande jubel! Till slut satt hon bara i soffan och kramade alla kläderna!

Självklart skulle de på också, helst alla på en gång. Efter mycket kompromissande, valde hon den här outfiten!

Labbe har jobbat precis hela dagen och fick massor av kramar av Molly när han skulle åka. Det är ju en väldigt intensiv period i däckbranschen just nu, när alla ska ha på sina sommardäck på så kort tid och lägger man jouren på det, så blir det inte mycket tid över för familjen.

Den här bilen går många mil varje dag.

Vi övriga har bara tagit det lugnt och njutit av solen och värmen. Båda barnen har varit ute och lekt med grannbarnen nästan hela dagen, de har bara varit inne och ätit. Det känns som om vi alla behöver den här solen nu. Vinter, mörker och kyla har vi fått nog av!

5 kommentarer:

 1. Härlig dag. Molly är så rar och söt.

  SvaraRadera
 2. Vilken lycka att få en hel påse kläder :-)
  Mina barn har alltid varit lite mindre än jämnåriga och har ärvt kläder av goda vänner.
  Minns speciellt hur lycklig dottern var när plockade bland nyheterna :-)
  Perfekt med arvegods :-)

  Kan tänka mig att barnen och du längtar efter pappa när han jobbar så mycket... Men snart har han kanske tid med lite extra kvalitetstid m familjen ❤

  Otroligt härligt väder har det varit idag ☀
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja nu laddar vi med vitaminer och solsken så vi tar oss igenom nästa vinter sen, hihi. Vädret är verkligen härligt nu. Vilken lycka för Molly med så mycket fina Hello Kitty kläder :) Jag förstår att ni har mycket på jobbet så här års, urgh! Ha en fin start på denna vecka, kram Milla

  SvaraRadera
 4. Alltså - Molly kan mycket väl vara världens sötaste unge!! :D

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...