Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 25 april 2013

Örontrassel och hårfagra ungar.

Till slut, efter många om och men och prat om vidarefärd till sjukhuset, blev vi klara på Ekmanska. Trumhinnorna ser tydligen riktigt dåliga ut och dessutom har han hörselgångsinflamation. Undra på att han är lomhörd! Recept på Ery-Max och örondroppar och återbesök om besvären inte lättat om en vecka. Tyvärr strulade det till sig på apoteket, örondropparna finns inte på ett enda apotek i hela Göteborgsområdet och ska det beställas hem har vi inte dropparna förrän på måndag. Det gick inte heller att byta ut det mot något liknande, detta var tydligen unikt. Det blir till att ringa vårdcentralen i morgon bitti igen. Tur att jag ska vara ledig i morgon!

Eftersom besöket på Ekmanska drog ut på tiden så mycket, så missade Ludvig sin lunch. Fast han var inte jättebesviken över det, jag fick ju ta med honom och köpa sushi...

Efter jobbet åkte jag och plockade upp Molly och sedan tog vi oss bort till GLTK, det var vår tur att frakta barn mellan tennis och kör. Molly älskar de dagarna. Det är ju Theo och ett gäng tjejer som åker tillsammans och Molly tycker att det är så häftigt med dessa stora, roliga ungar. Vad det verkar så är de känslorna ömsesidiga, för de tar väl hand om henne. Även vår tjejtjusare till son är väldigt nöjd med detta upplägg!

Till middag i kväll blev det fish 'n chips och precis när vi skulle sätta oss, ringer Labbe och säger att han inte hinner hem för att äta. Det var tur det, för alla barnen åt så de storknade! Den maten som jag hade räknat skulle räcka till fem hungriga personer, tog slut!

Småtrollen sparar till långt hår, båda två och de har kommit en bra bit på väg. Kostnaderna för schampo och balsam har ökat markant!

I morgon ska jag, som sagt, vara ledig. Dels behöver jag pausa lite och dels är det en del att förbereda inför det stora 4-årskalaset på lördag. Skönt att kunna fixa utan att behöva stressa eller bli helt slutkörd.

1 kommentar:

  1. Stackars Ludvig... Usch vad jobbigt :-(
    TÄnkte på detta med medicinen. Det finns ju många olika apotek nu. Har du ringt och kollat på Apoteksgruppen, kronas droghandel osv? De KAN ju ha medicinen inne och det kan inte vanliga Apoteket se...

    Ha en god natt och lyckatill imorgon!
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...