Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 23 april 2013

Tandläkarbesök, smörgåstårta och ja, bara en härlig vårdag...

I morse hade vi en nervös liten kille och en superlycklig liten tjej! Theo skulle till tandläkaren för att vidga mellanrummet mellan några av tänderna där det har varit väldigt svårt att komma åt att få rent. Tandläkaren ligger i Landvetter och det kändes lite onödigt att först åka in med Molly till skolan inne i Göteborg, för att sedan åka tillbaka till Landvetter och till slut tillbaka till skolan med Theo, så Labbe skulle köra Molly. Det är något av det roligaste hon vet, att få åka med sin pappa i lastbilen!

När de hade åkt gav Theo och jag oss av också. Han var ordentligt nervös i bilen. Jag hade förklarat för honom vad de skulle göra men det var tusen frågor som jag försökte besvara så gott jag kunde.

När han väl var på plats i tandläkarstolen, var nervositeten som bortblåst och utbytt mot irritation över den starka lampan som bländande honom. Han märkte knappt vad tandläkaren gjorde...

För att att hade varit så himla duktig och suttit helt stilla och inte gnällt minsta lilla, så fick han välja två belöningar...

Sedan körde jag honom till skolan och passade därefter på att ta lite prover på vårdcentralen som ligger precis bredvid skolan.

Det blev en kort dag i dag, försöker ju hämta barnen vid 2-tiden på tisdagar men jag hann med att äta lunch i alla fall. Snällaste Lasse kom med smörgåstårta till oss!

Vi har haft ett fantastiskt väder i dag om än lite blåsigt. Molly påpekar varje dag just nu hur skönt det är att slippa overall och vinterkängor.

Theo tar det hela ett snäpp längre. Det är han som syns i mitten, han i gul T-SHIRT!!

I lördags, när vi var barnvakt till Natalie och Hugo, så var det Allaktivitetsdag på Casa. Många saker blev fixade, bland annat den här coola trädkojan! Visst är den fin!

Efter middagen i dag, tog Labbe med sig småtrollen på lite äventyr utan mamman. Hela vägen ned till Gyllene Måsen, för att handla glass med kolasås! Lagom busigt äventyr, så här en vanlig vardagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...