Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 11 april 2013

TV-kändis, regnlycka och barnkalasplanering.

Det blev sent för barnen i kväll. Jag fick nämligen en liten hint om att någon som de tycker väldigt mycket om skulle vara med på TV, i Sofias Änglar på 5 : an. Det var John och hans Östervalls som var med och hjälpte till! Barnen blev jublande glada när de först fick se Östervalls bilar och när de fick syn på John visste lyckan inga gränser! Deras egen John på TV!

När jag gick ut från jobbet idag,  luktade det sommar! Våt asfalt. Det slog mig att det var otroligt länge sedan det regnade här. All nederbörd de senaste månaderna har ju fallit i form av snö. Lite annorlunda känsla att bli lycklig över regn..

Tennis och kör har avlöst eftermiddagen. Under tiden som Theo var inne och sjöng satt Molly och ritade med Jula och jag pratade med Sara och Yumi. Jula och Molly är ju nästan precis lika gamla, skiljer bara några dagar på dem. Precis som fyra andra barn på förskolan. Inom loppet av två veckor, fyller 6 barn 4 år! Därför har vi bestämt att de får ha ett gemensamt barnkalas. Annars går ju varenda helg i maj åt till att fira det här gänget. Så nu har vi bjudit in övriga 8 barn från förskolan och ett par andra kompisar var. Det ska bli väldigt roligt att fixa detta tillsammans, det är ju kul att ordna kalas och är man dessutom flera som hjälps åt så blir det ju ännu roligare!

Nu ska jag titta på Kniven mot strupen. Den är gången är han i Brännebrona för att hjälpa till. Där var jag då och då med mormor och morfar när jag var liten och jag minns att jag gillade stället. Hoppas att han kan få fason på stället, då kanske man ska stanna till där nästa gång vi åker upp til Mariestad igen!

2 kommentarer:

  1. Här ska regnet komma och jag ser fram emot det för det kanske kan ta lite av snön! En bra TV-kväll alltså! ;)

    SvaraRadera
  2. Ja gu ja, regn var det evigheter sen som man såg! Här snöar det idag, suck men det lägger sig åtminstone inte :) Såg också Sofias Änglar. Ett bra upplägg på det programmet tycker jag. Mysigt att orna gemensamt kalas och praktiskt för samtliga. Det kan bli väldigt intensivt med kalashelger annars. Ha en riktigt go helg nu och på söndag har det utlovats 15 plus här. Hoppas, hoppas, hoppas. Kram Milla

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...