Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 12 april 2013

Freeeedaaaag!

Det var en mycket arg liten flicka jag fick med till skolan i morse. Varför hon var arg var det ingen riktigt som förstod men hon trilskades med allt, så vi nästan kom för sent. När vi kom fram var hon fortfarande tvärilsk och bara tjurade, tills vi kom in och hon fick syn på fröken Felicia! Då rann all ilska av henne och hon blev världens lyckligaste. Så lycklig att hon glömde bort att säga hej då till sin gamla mamma och bara rusade in. Fast hellre det än gråt och tandagnisslan!

Dagarna bara rusar iväg på jobbet just nu. Det är bråda dagar när alla vill ha på sina sommardäck, helst i går. Telefonen går varm och mitt arbete blir ganska sönderhackat av alla som vill boka tid för däckbyte. Fast jag klagar absolut inte, hade det inte varit för kunderna... ;-)

Själva har vi kvar dubbdäcken på och det var en väldans tur i morse, för då var världen alldeles vit igen. Neeej, vrålade Theo när han fick syn på detta, jag vill inte ha mer snö nu! Nu har detta elände dock regnat bort, så nu är det barmark igen.

Hoppas vi slipper snö och blask i morgon när vi ska ut på vägarna. Det är ju 1-årskalas i Trollhättan! Vi har rensat ut en massa av småtrollens kläder och skpr som är för små. Dessa är ju lagom för Vincent nu. Skönt om de kan komma till användning till ännu ett barn.

Vår vana trogen, så ägnar vi fredagar åt dans. Först Theos danslektion på Sinclairs och sedan Let's Dance på TV. Theo har länge gått och tittat på en tröja med Sinclairs märke på och i dag slog vi till. Gissa om han blev lycklig! Även Molly fick en tröja. Hon kommer ju hamna på Sinclairs så småningom hon också. Hon ska faktiskt gå en sommarkurs där redan nu i maj och hon är så stolt över detta!

Nä, nu ska jag nog ta och däcka i soffan. Någon sovmorgon blir det ju inte att tala om i morgon. Först Mollys dans klockan 10 och direkt när den är slut drar vi norröver.

1 kommentar:

  1. åhhh vilken FIN tröja... förstår att Theo var lycklig :-)

    Kan tänka mig att däckfirmorna har mega mycket just nu....

    Ha en fin dag i den bästa staden.... :-))

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...