Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 7 april 2013

Kåvepenin och skateboard

Efter en lååååååååång väntan och ett superkvickt läkarbesök, kunde Molly och jag ta svängen om apoteket och hämta ut penicillin. Jag är så van vid att recepten skickas via nätet, så jag lämnar fram körkortet, rablar hennes sifftor och säger att vi bara ska ha Kåvepenin av hennes mediciner. Det är ju bara det att det inte finns något Kåvepenin på hennes medicinlista, bara astmamediciner. Jag hinner bli riktigt irriterad på läkaren innan jag kommer tänka på den gula lappen jag fick av honom innan vi gick därifrån. Receptet på Kåvepenin, på gammalt hederligt papper.

Hmm, jag mumlar något om en natt med utebliven sömn...

Theo fick vara hos Isak under tiden Molly och jag var hos doktorn. Han var helnöjd med detta arrangemang. Att Isaks pappa dessutom tog med sig gänget ned till Partillerampen för lite skateande gjorde ju att dagen utvecklade sig till succé! Han tyckte att vi kom hem på tok för tidigt och sprang tillbaka till Isak igen efter en snabb kram.

Molly tyckte att medicinen var fruktansvärt äcklig och mycket skulle hon ta! Blääääääh! Det blev till att muta för att få ned den. Lite godis fast det inte är lördag. Busigt och skoj, då slank den ned under stor rysning.

Molly får vara hemma tills det slutar rinna var ur örat, 2-3 dagar i alla fall. Suck...

Hennes stora sorg är att hon missar simskolan i morgon!

På tal om simskola! När vi var på väg hem från doktorn ringde telefonen. Det var Frida. Hon hade varit på simskolan i dag och hade simmat på rygg alldeles själv!! Och gjort pilen helt på egen hand! Så stolt hon var! Och så glad moster blev! Det är min tjej det! :-)

1 kommentar:

  1. Theo verkar ju ha haft en kanondag :-)
    Hoppas nu Molly piggar på sig :-)

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...