Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 10 mars 2013

Dans, lek och YOHIO.

Lördagar kör igång tidigt med dans för vår lilla prinsessa! Hon var lite ledsen i dag eftersom hon hade missat björnen Funky som var på besök förra veckan när vi var bortresta. Men Funky hade lämnat en liten present till henne, en jättefin gympapåsen och då blev det roligt igen.

Ännu roligare blev det efter dansen när vi åkte förbi ICA i Landvetter. Där mötte vi paprikan Rödis i jätteformat! En stor kram blev det och Molly var i sjunde himlen. En skål med Ben & Jerrys blev de också bjudna på och all sorg var bortglömd.

Korv med bröd fick bli lunch i dag, vilket Zingo tyckte var en toppenidé när Molly tappade sin...

Barnen har varit ute i solen större delen av dagen. Det är jätteskönt när solen ligger på men blir riktigt iskallt så fort den försvinner.

En konsert blev vi bjudna på i kväll igen, Theos denna gång. Han fick lite extrapublik, eftersom Marianne och Reine precis kom för att hämta Zingo som vi har passat sedan igår.

Tycker nog att detta är det bästa bidraget i kväll!

Schlagerfantasterna har ockuperat soffan i kväll. Lite chips och dricka har jag försett dem med.

Theo är otroligt förväntansfull! YOHIO har ju blivit mer än en idol för honom! Han älskar hela hans stil, frisyr, kläder, musik, allt! Molly gör ju som storebror, även om hon nog egentligen tycker bättre om Bananen...

2 kommentarer:

  1. Både Sean Banan och Yohio ser ju ut som tecknade figurer, så förstår barnen fascination. ;-))

    Kram M

    SvaraRadera
  2. Synd där på Yohio. Såg Theos besvikelse där på instagram, hihi. Hoppas att ni får en skön och solig söndag. Kram Milla

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...