Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 10 mars 2013

Dans med starka känslor

Vi kämpar tappert med vårkänslorna. Vädret både hjälper till och stretar emot. Solen skiner så härligt men när termometern visar på långt under nollan, blir det ganska svårt att fatta att det faktiskt är mars.

Barnen gör sitt allra bästa och har varit ute i flera omgångar i dag. Det har alla våra sängkläder också varit, i alla fall en gång men läänge. Så nu ska det inte finnas några levande kvalster kvar i dem!

Lite mer nyttigt har jag också fått gjort, städat ur spisen och tömt all återvinning. Återvinningen har en förmåga att bli ganska rejäl här innan den töms, vi har nog lite för stort utrymme för att förvara den för nu fyllde vi hela bilen. Vi hann förfrysa fingrarna innan vi hade fått i allt i behållarna också, det är ju, som sagt, aningens kallt här just nu.

På eftermiddagen var det dags för Theos dans, en extraträning inför tävlingen i Helsingborg. Detta har han sett fram emot men när vi kom dit så var han ensam från sin grupp och det var bara ett stort gäng tjejer i 13-14-års åldern. Det blev tvärnit för Theo. Jag sa att han inte behövde dansa men det ville han ju, han kunde bara inte med att gå in i salen och dansa ihop med de här stora tjejerna! Mycket vånda och många tårar blev det. Helt plötsligt uppenbarar Mattias sig där och visar in Theo i en egen sal där han går igenom stegen med honom och så får han öva ett tag på egen hand. Theo blev jättenöjd och dansade och dansade och hade hur kul som helst. Molly blev väldigt nöjd också, eftersom hon kunde få vara med i salen och dansa hon också!

Det blev en sen middag ikväll men den var väl värd att vänta på. Grillad kyckling, majs, haloumi, kkyftpotatis och padrones. Mmmmm....

Precis när barnen (äntligen) skulle komma isäng, så var det "Så ska det låta" på TV. Och där var Mojje!! Molly stod framför TVn och tittade och vägrade gå och lägga sig innan programmet var slut. Hon älskar verkligen Mojje och det svalnade ju absolut inte efter julens dansshow där han var med och sjöng och dansade. "Jag har dansat med Mojje och kramat honom" säger hon gång på gång. Theo tyckte att det absolut häftigaste med kvällens program var att Sunes pappa, Morgan Alling, var med!

Nu sover trollen och snart ska jag göra detsamma. Det är ju vardag i morgon. Igen... Var tar helgerna vägen egentligen, fredag, svisch och så är det måndag igen.

1 kommentar:

  1. Här svischade helgen också förbi alldeles för snabbt. Ha en fin start på veckan, kram milla

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...