Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 8 februari 2013

Fredag och sportlovsstart.

Det är en sådan skön känsla att vakna upp på morgonen och inse att det är fredag! Den här fredagen kändes det extra trevligt eftersom vårt sportlov börjar nu. Vi tänkte faktiskt försöka vara friska nu och kunna använda den här ledigheten till något trevligt!

Theo har ett önskemål om han ska göra. Han vill åka till dansskolan och dansa! I dag på lektionen fick han en lapp om att de har extralektioner på torsdag, två timmar och det tänker han gå på! Punkt!!

Molly är ganska sotis på sin storebror, hon vill också ha Tobias som dansfröken. Hon tycker att antingen får han börja ha kurser för fyraåringar, eller så måste hon få börja i någon av de grupper han har. Vilken som helst, ålder och nivå spelar ingen roll, Molly är ju superduktig på att dansa precis som de stora tjejerna hon brukar härma medans vi väntar på Theos lektion. Att det inte riktigt fungerar så vill hon absolut inte höra talas om...

En liten tröst för henne är att hennes dans börjar i morgon. Det blir Funky Kidz i Mölnlycke den här terminen också, med en skillnad, nu får inte jag vara med på lektionen längre. Hjälp! Min lilla bäbis har blivit stor!! Hur gick det till och hur kunde det gå så fort?

Nu är det pappa-pojk-mys i soffan, framför Gladiatorerna och mamma-Molly-mys i sängen med sånger och kli på ryggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...