Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 4 februari 2013

Äntligen simskoledags!

Det har ju varit ett hattande med simskolan den här terminen, känns som vi varit borta mer än vi varit där men i dag kom vi dit, till barnens stora lycka! Molly har fortfarande ont både i mage och rygg men hon ville så gärna simma. Vi fick ta många pauser men där mellan var hon helt otroligt duktig och kämpade på. Hon hade bestämt sig innan för att hon skulle simma runt hela bassängen helt på egen hand, en sträcka på kanske 30-40 meter och det gjorde hon! Dessutom simmade hon både korta och långa sträckan flera gånger, både på mage och rygg! Hon var så lycklig när hon kände att hon behärskade detta, så stolt!

Även Theo kämpade på bra i dag. Han är ju också lite trött efter all sjukdom men det gick toppenbra! Mycket benteknik var det och det behöver han, kan ju vara lite svårt att koordinera rörelserna i framför allt bröstsim.

Även skolan har gått bra för båda småtrollen. Molly har varit sitt vanliga, lyckliga jag och arbetat bra och lekt med sina kompisar. När jag kom så var de ute och hon sprang!! Lycka!

Nu är det krypisängdags för trollen, så vi kommer upp ordentligt i morgon. Och på eftermiddagen ska världens bästa Evelina komma med oss hem! Hon skulle ju följt med hem förra tisdagen men då hade vi ju lite annat att tänka på...

Just ja, jag hade med UV-kameran till badet och jag hoppas få in bilderna och filmerna till i morgon.

1 kommentar:

 1. Vad härligt att båda barnen är så pigga att de orkade med simskolan idag :-)
  Härligt!
  Nu går det verkligen åt rätt håll :-)

  Ha en godnatt!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...