Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 13 november 2012

I dag kör vi uv-samtal igen.

Ludvigs tur den här gången....

Under tiden tog Lisa med småtrollen på något av det roligaste de vet; åka spårvagn! Lycka! De åkte till Kungsportsplatsen, gick in på BR en stund och tog sedan vagnen tillbaka. En liten lagom tur på en timme!

Tidigare på dagen fick jag finbesök på jobbet. Maria kom för att byta till vinterdäck och vi passade på att gå upp till lunchrestaurangen i huset och äta lite och prata massor. Lisa var också med och vi hade så trevligt att vi alla helt glömde bort den ursprungliga anledningen till Marias besök. Däckbytet...

Nu löste våra duktiga killar det ändå och klämde in hennes bil i det, minst sagt, fullspäckade schemat. Det var ju tur, när hon hade tagit ledigt från jobbet och allt...

Dessutom hade hon med den här fina blomman till mig!

Theo hade ju skolsimningen i dag och det hade, självklart, gått hur bra som helst! Det finns inte den minsta risk att han inte skulle klara simkraven. Han hade simmat 400 meter och sedan hade han fått leka och hoppa från det högsta hopptornet.

Klockan hann bli ganska mycket innan vi kom hem idag, så det fick bli en snabbmiddag, köttbullar och spagetti. Barnen jublade och åt som vargar!

När Labbe kom hem från jobbet, så ber han oss att komma ut och kolla en sak. Det var en stor padda som kravlade sig fram över garageuppfarten. Jag trodde att paddor låg i vinterdvala vid det här laget. Är det inte lite för kallt för dem nu?

1 kommentar:

 1. en dag som har gått iett förstår jag...
  hoppas utv samtalet gick bra..

  fick grodan ngn puss?

  Ha en god natt!
  kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...