Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 11 november 2012

Fars dag!


Klart vi vill fira den här fina pappan! Frukost på sängen och fina presenter från barnen. Theo hade gjort en bil men den hade tappat hjulen, så då bidde det en båt istället. Fin var den i alla fall. Molly hade noga valt ut ett av alla sina alster från hennes många timmar vid stafliet på skolan. Drakar var motivet (självklart) på denna målning.

Sedan var den ömma fadern tvungen att åka och jobba en stund. Molly och jag tog oss iväg till dansen, trots att hon var lite hostig och i dag gick det jättebra! Nu är hon dessutom anmäld till nästa termin och då kommer hon, för första gången, dansa utan mamman! Då är man riktigt stor!

Pojkarna stannade kvar hemma, Ludvig hade en del skolarbete att göra och Theo fick spela på sitt 3DS. När vi kom hem fixade jag lite Chili con carne med resterna från fredagens tacos och som efterrätt blev det en bit av Bellas fantastiska tårta.

Frampå eftermddagen ringde Labbe och undrade om vi inte kunde äta middag på Bamboo och vi var inte särskilt nödbedda, det kan jag lova! Det är ju så himla gott! Molly älskar lammköttet med bbq-såsen och kan äta hur mycket som helst. Theo tar helst nudlar. Kalla....

Det finns ju faktiskt en till pappa som jag vill passa på att fira i dag. Min absolut, i särklass bästa pappa! Vilket jag är helt säker på att alla mina syskon håller med om!

Sedan fick han ju mig på sin första farsdag! Grattis på fars dag, pappa!

3 kommentarer:

 1. Vilken mysig fars dag :-)

  Men du har fått det lite om bakfoten... det är ju MIN pappa som är bäst :-D

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt farsdagsfirande :) Ha en fin start på veckan, kram Milla.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...