Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 17 november 2012

Husliga familjen...

Här har det bakats och lagats mat, tvättats och fixats i dag.

Det har varit sådan full fart, så jag till och med glömde bort att fota! Detta är enda bilden på brödbaket. Två formbröd och två limpor blev skörden från ugnen.

Vi passade också på att fylla upp frysen med pannbiffar, smidigt att ha när man kommer hem sent på eftermiddagarna. Theo hackade lök så det stod härliga till och stördes inte det minsta av några rinnande ögon.

Småtrollen har även hunnit vara över hos grannen och leka en stund. Molly kom hem efter någon timme men Theo var borta länge. Det finns så många roliga kompisar här i området och han lär känna fler och fler. Han störs inte det minsta av att han inte går på skola i området, han får ju em dubbel uppsättning med kompisar istället!

I morgon har Molly sin sista danslektion för terminen och samtidigt har Theo genrep i kyrkan. Kören ska ju sjunga på gudstjänsten i morgon. Problemet är att det är låååångt mellan danslokalen och kyrkan, ungefär två mil. Nu löser det sig genom att supersnälla Sara kommer och hämtar upp Theo. Love ska ju också till kyrkan men det blir en rejäl omväg för dem. Jag hoppas att vi kan gottgöra detta för dem snart!

Jag och Molly får pinna på rejält efter dansen, så vi inte blir för sena till gudstjänsten.

Nu ska vi bara få de där små att sova också, så de orkar med morgondagen...

2 kommentarer:

 1. Skönt när man blir så där effektiv och får mycket gjort och att göra lite extra storkok är alltid skönt. Hoppas att gudstjänsten blir trevlig med körsång och allt. Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att ha bakat & fixat mat som man lätt kan ta fram en stressig vardag :-)
  Ja det verkar bli en stressig söndag ... Hoppas ni hinner med det ni ska göra :-)

  Ha en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...