Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 15 november 2012

Det bidde visst en liten paus...

Så då kör vi en sammanfattning:

I går hade vi Theos utvecklingssamtal. Sådana samtal vill man alltid ha, allt, precis alla var bara toppen! En snäll, omtänksam, omtyckt, smart, nyfiken, motiverad, glad, aktiv liten kille är det vi har! Han stormtrivs i skolan, både med kompisar och personal och tycker att allt är superkul utom när han ramlar och slår sig. Hoppas, hoppas att det kan få fortsätta på detta vis för honom genom alla skolåren!

Efter skolan åkte vi ut till Lerum för simskolan. Det var klädsim och livräddning, vilket jag totalt hade missat. Fast de har ju gjort det så många gånger förut och kommer göra det många gånger i framtiden. Flytvästar och livbojar provades, båt-, bad- och isvett diskuterades och Theo tog den gröna livbojen för XX gången...

Molly var helt otroligt sammarbetsvillig efter en lite tveksam start och var så lycklig efter lektionen. Detta firade vi med hamburgare och båda småtrollen åt som om de aldrig sett mat förut.

I dag lyckades jag jobba ganska effektivt på förmiddagen men strax innan lunch kraschade jag ganska rejält. Varken knopp eller kropp ville vara med längre. Jag var kvar på jobbet men tog det lugnt och pysslade lite med bilder och annat som har halkat efter. Sedan var det dags att köra igång nästa arbetspass. Först hämta Molly på Casa, bort till GLTK och plocka upp Evelina och Theo. Där passar vi även på att ägna en halvtimme åt att leta reda på Theos tennisrack som han har lyckat slarva bort på de 20 sekunder det tar att gå från omklädningsrummet till foajén. Sedan knô in alla barn i bilen och ta sig fortast möjligt genom alla vägbyggen på Delsjövägen bort till Härlanda kyrka, få i barnen lite mellanmål innan körövningen. Det övades extra mycket i dag, för på söndag ska barnkören vara med och sjunga på gudstjänsten! Under tiden umgås föräldrar och syskon och har det riktigt trevligt vi också.

Nu är vi hemma och har fått i oss lite mat och till och med fått barnen i säng!

Och i morgon är det en stor dag! Inte bara för att det är fredag, det händer grejer. Visste ni förresten, att den 16 november 1990 också var en fredag och att Djurgården spelade match kvällen innan men att jag inte fattade ett spår av den matchen, trots att jag tittade på hela?

2 kommentarer:

 1. Roligt när det går så bra för barnen i skolan. Det känns tryggt :-)

  Det är hektiska eftermiddagar hos er.. Mycket fritidsaktiviteter... Minns hur det var när barnen var yngre & hade flera olika fritidsaktiviteter... MEN det får inte bli för mycket av det goda.... Alla ska orka.. Vi fick dra ner lite på det en period... Men så länge man orkar så är det ju inga bekymmer :-)

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt när det går så bra i skolan för barnen. Åh, det är verkligen fart och fläkt hos er om eftermiddagarna med alla aktiviteteter. Kul för kören att sjunga med på gudstjänsten. Förstår om du behöver återhämta dig då och då :) Är det en födelsedag till som stundar? Ha en fin helg! Kram Milla

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...