Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 27 juli 2012

Slime, mousse, klubbor och annat kladdigt.

Vi har lekt lördag i dag och barnen fick varsin stor klubba på Liseberg. Molly älskade detta och klubban försvann i ett nafs. Det mesta av den i alla fall, resten satt fast på Molly. Överallt. Ett halvt paket våtservetter gick åt för att sanera.

Det var så lite köer, så när klockan var 15 kände barnen att de var färdiga. Dessutom ringde pappan och sa att något gott väntade på dem på verkstan.

Tårta! En supersmarrig moussevariant!

Labbe hade hjälp Akki och Maria med att fixa en elscooter som bråkade lite med dem och de tjejerna vet hur man ska tacka ett gäng däckgubbar! Och däckgubbens barn och sambo också! Mmmmm, så himla god den var! Resten av tårtan står i kylen och kommer få verka efterrätt här i huset i kväll.

Vi har vågat oss hem igen efter brödbaggesaneringen och ungarna busar runt för fullt och helt plötsligt vrålar de på mig. Mamma kom och se våra händer, de är alldeles slimeiga.

När de tröttnat på att slimea ned sig och huset bestämde de sig för att det var dags för en båtfärd ute på det stora havet. Nu ska vi äta rostbiff och potatissallad och sedan blir det sängen. Det tar på krafterna att njuta av sol och sommar.

1 kommentar:

  1. har du haft brödbaggar? Usch.. det är inget kul alls :-(

    Vilken härlig dag för dig & barnen :-)
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...