Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 15 maj 2012

Social samvaro och valutaproblem.

I ett svagt ögonblick i går, lovade jag Theo och Molly, att de skulle få spela på sina DS hela eftermiddagen i dag, ända tills vi skulle äta middag. Självklart kom trollen ihåg detta löfte, så...

Social samvaro på hög nivå.

Linnea fick vara barnvakt en stund och tyckte visst att det var himla långtråkigt när de bara spelade.

Barnvaktandet kom sig av att det blev lite problem när vi skulle växla pengar till Ludvig inför konfirmationslägret i Polen. Några Zloty verkade inte finnas att få tag på någonstans! Jag fick besked om att de var tvungna att beställa valutan och att vi tidigast kunde få den i morgon eftermiddag. Han åker i morgon klockan tolv! Till slut var det en vänlig kvinna på Forex i Partille som sa att på flyget brukar de alltid ha alla valutor, så vi åkte dit och tackolov, så fanns det Zloty där!

Det har varit en hel del trassel med detta konfirmationslägret men nu är han redo, provisoriskt pass, pengar och packning klart! I morgon drar han utomlands utan föräldrar för första gången och lämnar en nervös mamma här hemma...

Så här hittade jag Linnea och Molly när vi kom hem, kaninmys! Strax därefter somnade Molly, på tok för tidigt, så just nu ligger hon och vrålsjunger; "Jag vill inte sova, jag vill inte sova!"

I morgon är det onsdag men eftersom vi är lediga på torsdag och fredag, så räknar vi den som fredag. Em perfekt lagom lång vecka har vi då haft, tycker jag!

1 kommentar:

  1. Jag minns när dottern skulle till Polen att vi oxå var sent ute för Zloty dock inte så sena som ni men jag fick betala extra för att hon skulle få pengarna itid..

    Tror sonen kommer fixa resan galant :-)

    Så många Lisebergskaniner din lilla tjej har.. gulligt :-) Hoppas hon somnade tillslut :-)
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...