Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 13 maj 2012

Segt Internet och lika seg mamma...

Vårt Internet strular så det står härliga till. Att föra över ett album med 400 bilder till mitt webalbum, som tidigare kanske tog 15 minuter, tar just nu cirka 12 timmar! Skulle någon annan använda internet samtidigt, så förlängs tiden markant. Bilderna från kalaset, som jag startade i går kväll, är snart färdiga, sedan har vi bilderna från Lisebergsbesöker i dag, som också ska föras över... Suck.

Filuren, kanske...

Själv är jag nog ännu segare. Intensiv och lång helg tar på krafterna. Att Theo och Adam fick för sig att det var morgon klockan 04.30, hjälper ju till att öka på segheten. Skönt att få åka till jobbet i morgon och vila upp mig! ;-)

Ludvig var inte med på LiLiseberg i dag. Det var pingisturnering som gällde för hans del. Tyvärr gick det inget vidare för honom i dag men han hade haft kul ändå, han fick ju döma ett gäng matcher också.

Nu har Lisa åkt tillbaka hem till Vingåker igen. Tomt... :-( Nu dröjer det visserligen inte lika länge tills vi ses igen, hon kommer hem över sommaren!

Nu ska jag fixa inför morgondagen och sedan vila mina melerade och ladda inför ytterligare en kortvecka. Ludvig åker, förhoppningsvis till Krakow på konfirmationsläger på onsdag. Jag skriver förhoppningsvis, för "någon" hade tyvärr missat att fixa hans pass... Så hjälp oss att hålla tummarna för att vi kan få tag på ett snabbpass!!

1 kommentar:

  1. Nu har jag hunnit läsa ikapp. :)
    Ett stort och lite försenat grattis till Molly och självklart håller jag tummarna för att det ordnar sig med passet.
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...