Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 13 maj 2012

Mollys 3-års dag och Lisebergskaninskalas!

Molly är ju det enda av mina barn som är född på morgonen och morgonpigg har hon fortsatt att vara genom hela livet. Detta ställer ju krav på övriga familjen, framför allt när det kommer till födelsedagsfirande. Vi har ju som tradition att gå in och väcka jubilaren med sång, paket och frukost på sängen...

Jag smög upp (hade ställt klockan tiiidigt) och började förbereda firanden men hann nog fixa i ungefär 2 minuter innan det kommer en ruffsig trollunge ut till mig i köket. Snabbt in med henne i sängen med stränga order om att ligga still och vänta. 
Molly hade själv beställt sin frukost, blomsalami, små köttbullar, lilla osten, yoghurt och juice i paket och självklart fick hon det! Ljus på brickan och lite fina paket från släkten i Märsta och Uppsala och brickan var fulländad. Alla syskon väcktes och pappan smög ut. Dags för firandet att börja!

Skönsång, paketöppning och mycket glädje! Molly skrattade sig igenom hela morgonen, hon var så underbart lycklig. Hon kände verkligen att det här var hennes dag! Många fina presenter fick hon och den bästa var nog, förutom ryggsäcken som hon ska ha på Casa, hårklämmorna, de fina kläderna, spökboken, armbandet, Lisebergskaninsväskan, -kepsen och -portmonän, och annat, var nog det rosa DS'et hon fick av Theo, vilken kram Theo fick!  

Vi 13-snåret började alla gäster anlända.

Ännu mer paket att öppna, pussel, Barbiedocka, halsband, pyssel, ödleklocka, kläder, insektsundersökningskit, docka och en jättefin Tandlöse som vår fantastiskt duktiga Bella har sytt!

Visst är den helt underbart söt! Det tycker Molly i allra högsta grad!

Sedan var det äntligen dags för mat!
Salladsbuffé.

Grillspettsbuffé.

Två av våra största grillar fick tas i bruk för att klara av alla våra gäster. Alla lät sig väl smaka och det var inte mycket som blev kvar på faten. Mollys favoritdrickor gick åt i mängd också, för solen tittade faktiskt fram efter en stund, tro det eller ej!

Efter maten förökte vi få till en fin bild på alla kusinerna. Inte helt enkelt med alla dessa vildingar. Själv tog jag ungefär 80 bilder...

Äntligen var det sedan dags för kalasets höjdpunkt enligt Molly!

Lisebergskanintårtan!!
Visst är den supersöt! Det är Sussi som har gjort den här fantastiska tårtan. Den var dessutom helt fantastisk god också!

Ja må hon leva, hurra, hurra!

Det blir ju inget riktigt kalas om man inte har fiskdamm, så det fick vi ju självklart ha. Små fina presenter, lite godis och en liten chipspåse låg som överaskning i påsarna.

Även de stora grabbarna, Gabriel och Ludvig ville vara med på fiskdammen och det fick de, så klart!

Tack snälla alla som var med! Ni har gjort en liten flicka väldigt, väldigt lycklig!


4 kommentarer:

 1. Stort Grattis till Molly på 3-årsdagen! Igår.
  Vilken härlig dag hon ser ut att ha haft och kanintårtan var ju hur fin som helst och jag gissar att den var lika god som den var fin :)
  Ha en riktigt fin dag idag! Kram

  SvaraRadera
 2. Waow, vilken tårta ;)) Förstår att Molly tänker likadant, om man läser hennes ansiktsuttryck =D

  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Jösses vilken fin tårta :-)

  Verkar ha varit ett helt otroligt bra födelsedagskalas :-)
  Kan tänka mig att Molly somnade med ett leende på läpparna

  Kram

  SvaraRadera
 4. Holy shit vilken fantastisk tårta!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...