Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 8 maj 2012

Köttfärslimpa och sparmärken i massor.

Theo och jag tog en liten avstickare till BR på Allum på vägen från Casa till Mammut, för att införskaffa sista presenten. Trodde Theo, ja! Han har haft ett Nintendo DS i ett par år och har suktat efter ett 3DS, sedan Lisa skaffade ett. Nu var det äntligen dags! Vilken oerhört förvånad liten kille det blev där inne på BR när han förstod att det nya Nintendot inte var tänkt till lillasyster, utan till honom själv! Han vågade inte riktigt bli glad först, när det väl började gå upp för honom hur saker och ting egentligen låg till. Men tillslut kom glädjetjutet! Ett rosa (såklart) med spelet Nintendogs och -cats!

Theo är ju med i Club BR och fick måååånga sparmärken för det här köpet!

Hans gamla DS? Jodå, det vill han ge lillasyster i födelsedagspresent nu på lördag.

Vi testar vår andra vecka på ICAs matkasse, Billiga Veckan och i dag var det dags för köttfärs i ugnsform. Jag gjorde den som en köttfärslimpa istället och uteslöt de rivna morötterna i köttfärsen, la dem runt om istället, de blir ju så goda när man tillagar dem på det sättet. Potatis, sallad och gräddsås till. Maten intogs med god aptit hos samtliga närvarande.

Ludvig var inte inräknad i de närvarande, han är nämligen på prao den här veckan och har löst så han får vara på favvorestaurangen, Le Baron! Att schemat var toppen gjorde honom inte mindre glad.

Måndag: ledig
Tisdag: 13-20
Onsdag: 11-17
Torsdag: 11-17
Fredag: 11-17

Perfekt för en morgontrött tonåring!

Nu sover trollen, då ska jag packa badkläder, för i morgon ska vi bada, trots att det inte är någon simskola och förhoppningsvis får vi även trevligt sällskap! :-)

5 kommentarer:

 1. Köttfärslimpa lät också riktigt gott.
  Dagens skratt var nog annars din kommentar om Labbe - att han inte vet om att det är lamm han äter. :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. MUMS!
  vAD gott med köttfärslimpa. Det var ett tag sedan jag gjorde :-) Vilken perfekt praoplats & bättre tider kan ju knappt en tonåring få :-)

  Jag kan verkligen förstå hur förvånad & GLAD Theo blev.. LYCKODAG!!!

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grymma arbetstider det där! När min dotter hade en enda dags prao för ett par veckor sedan jobbade hon mellan 11 och 13 på en pizzeria och det hon gjorde var putsa fönster... Hmm....

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det blir alltid så gott att tillaga mat i ugnen.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så härligt med barns glädje :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...