Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 10 maj 2012

Bus och lek på Lekstan i Sisjön.

Mammut har studiedagar, torsdag och fredag den här veckan, så då passar vi självklart på att fira Frida i dag på hennes 3-års dag. Ett besök på Lekstan i Sisjön stod det på hennes önskelista, så det fick det bli.

Vi hade aldrig varit här förut, kul att testa nya bushus. Detta var så där lite lagom stort och en vardag förmiddag som denna var det även lagom med barn. Tjejerna busade sig svettiga och hade hur kul som helst. Ninna hade med tårta, som vi fick tillåtelse att äta, fast man egentligen inte fick ta med sig. Skönt när man kan vara lite flexibel. Tyvärr tog denna flexibilitet slut när vi skulle äta lunch. Ninna och jag beställde varsin sallad men när vi ville välja dressing tog det stopp. Varje sallad hade sin bestämda dressing, som serverades i en liten plastskål bredvid och kunde absolut inte bytas ut mot någon annan. Rhode Island till en sallad med mozzarella, salami och soltorkade tomater tycker i alla fall inte jag passar...

Men vi hade roligt och det är ju huvudsaken. Frida är nog nöjd med sitt födelsedagsfirande.


Dags att åka till ICA och handla det sista till Mollys kalas på lördag.

2 kommentarer:

 1. Det tycker faktiskt inte jag heller passar... Men men ni hade iaf roligt :-)

  Ser ut som en dröm för barn :-)

  Ha en fin torsdag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som en skön dag, särskilt då det inte är fullproppat på ett sånt ställe.Jag håller med dig om att dressingvalet var märkligt! Ha en fortsatt skön dag, kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...