Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 23 april 2012

Så var det middagskassedags igen då.

Den här gången testar vi ICAs Billiga Veckan och där i hittade vi den här smarriga thaiwoken med köttfärs och röd curry. Riktigt gott! Det höll på att inte bli någon kasse överhuvudtaget för oss i dag, för först krånglade överföringen av pengarna via nätet och när jag kommer till butiken, efter att ha fått löfte om att betala med kort på plats, så inser jag att jag har glömt plånboken på jobbet... Pinsamt är bara förnamnet! Tur att vi har varit middagskassekunder så länge där nu, så de känner igen oss, för jag fick lov att komma in efter jobbet i morgon och betala! Nu gäller det bara att komma ihåg detta också, vilket inte är det enklaste för en sådan guldfisk med teflonminne som jag.

Den här bilden hittade jag på Lisas Twitter i dag. Hon har gjort en till piercing i ögonbrynet. Lite utstickarvarning när man bor i lilla Vingåker, här i Göteborg försvinner man ju i mängden.

På jobbet har det varit massa löneökningar. Just nu är det ju extra mycket när alla säsongsanställda är inne och jobbar och det ska räknas hitan och ditan och övertiden så det bara smäller om det. Mycket pengar blir det!

Mitt i allt ringer Ludvig och säger att han inte mår bra. Han får komma bort till verkstan och vara med mig tills jag är klar. Jag fick aldrig riktigt klarhet i hur han mådde dåligt, lite ont i magen här och ont i huvudet där. Tror att det har strulat med något under veckan hos pappan, han nämnde något om mobilen, ska försöka luska lite mer i morgon. Då ska vi dessutom på utvecklingssamtal igen.

1 kommentar:

 1. Ja det är klart att det kan hinna hända saker när man bor en vecka hos mamma & en vecka hos pappa. Men det kan ni säkert lösa :-)

  Cool tjej med piercingar :-)

  Det ser ut att ha blivit en smarrig middag idag :-)
  Du får ställa larmet på mobilen så att du inte glömmer betala imorgon :-)
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...