onsdag 18 april 2012
Receptet på laxen och gurksalladen.
Det var visst några som efterfrågade receptet på vår middag i går, så här kommer det:
Mosa ungefär 2 paket fetaost och en burk creme fraiche till en slät röra. Smörj en form och lägg i laxfiléer, 1-2 per person, krydda med salt, peppar och allround krydda. Bred smeten över och ställ in i ugnen, 225 grader i ca 15 minuter, tills täcket fått färg.
Tärna en gurka och stilla en lök. Fräs detta i ca 50 gram smör, tillsammans med. 2 matskedar sötstark senap, citronsaft från 1/2 citron. Låt puttra i 5-10 minuter och blanda sedan i 1/2 deciliter finklippt dill.
Servera detta till laxen och eventuellt potatis till.
Detta ska jag äta till lunch nu!
Smaskens!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Tack.. det låter riktigt gott :-)
SvaraRaderaKram