Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 15 februari 2012

Sportlov i Göteborg

Här i Göteborg pågår sportlovet för full den här veckan. För många i alla fall. På många skolor får man välja om man vill ha lov vecka 7 eller vecka 10. Vi har valt vecka 7, för då är ju chansen lite större att det ska kunna finnas, åtminstone en gnutta snö i backarna. Och det visade sig vara en smart chansning i år.

I måndags höll vi oss hemma och härjade i trädgården. Molly åkte skidor för första gången och det gick riktigt bra. I ungefär 30 centimeter... Theo och Ludvig fick slita hårt, eftersom vi inte har några backar precis där vi bor nu, så fick de putta och dra sin lillasyster på pulka och snowracer.

I går hade killarna tröttnat på att få köra runt på sin syster, så vi åkte till backen vid Delsjön. Vi bodde ju granne med sjön innan vi flyttade till huset och då var vi där nästan varje dag, på sommaren för att bada och på vintern för att kasta oss utför den fantastiska pulkabacken! 

Barnen åkte och åkte och hade hur kul som helst. Molly tjöt av skratt när hon åkte med Ludvig. Tyvärr åkte vi ifrån hjälmarna, så de fick inte åka hela vägen upp i backen, utan fick bara ta den nedre delen. Men det ska ju bli fint väder i dag verkar det som, så vi kör kanske en repris på detta. Med hjälmar!

Efter en stund hade de förvandlats till hungriga vargar och det var grilltajm! Jag hade även med deras favorit, Mexicanasoppa, i en mattermos, så det åt vi som förrätt medan korven grillades. Oj, så de åt, nästan allt gick åt. Sedan blev Molly så trött, så hon och jag satte oss på underlägget en stund och myste.

Men bara efter en stunds mysande så ville hon åka med brorsorna igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...