Jag har fått lite förfrågningar om receptet på tacofisken vi åt i går, på mail, sms och även här på bloggen och här kommer det:
4 portioner
600 g fiskfilé, t ex sej
salt
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 dl tacosås, styrka efter smak
2 dl riven ost, ganska smakrik
Majschips, gärna med chilismak
Sätt ugnen på 225 grader. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord, ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost och häll över fisken. Strö över de krossade majschipsen. Ställ in i ugnen i ca 25 minuter. Servera med ris eller kokt potatis och en blandad sallad med tomat, rödlök, avocado, gurkstrimlor och skivade oliver. Gärna en extra klick tacosås också!
Njutning!
Det låter gott och enkla, snabblagade recept är toppen.
SvaraRaderaHoppas att ni får en fin dag.
Kram
Cissa du glömde de krossade chilimajs-chipsen som ska strös över fisken innan de ska in i ugnen
SvaraRadera