Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 7 januari 2012

Recept på tacofisken.

Jag har fått lite förfrågningar om receptet på tacofisken vi åt i går, på mail, sms och även här på bloggen och här kommer det:

4 portioner

600 g fiskfilé, t ex sej
salt
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 dl tacosås, styrka efter smak
2 dl riven ost, ganska smakrik
Majschips, gärna med chilismak

Sätt ugnen på 225 grader. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord, ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost och häll över fisken. Strö över de krossade majschipsen. Ställ in i ugnen i ca 25 minuter. Servera med ris eller kokt potatis och en blandad sallad med tomat, rödlök, avocado, gurkstrimlor och skivade oliver. Gärna en extra klick tacosås också!

Njutning!

2 kommentarer:

  1. Det låter gott och enkla, snabblagade recept är toppen.
    Hoppas att ni får en fin dag.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Cissa du glömde de krossade chilimajs-chipsen som ska strös över fisken innan de ska in i ugnen

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...