Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 20 september 2011

Rödbetor

Så här tjusig blir man om man äter denna delikatess!

Kvällens middag bestod, förutom av rödbetorna, även av majskolvar och räkor. En kanske något udda kombination men ack så gott det var! Eller som Molly utrycker saken: "Ja kicker OM käkor!"


Linnea följde med till badet i dag så jag passade på att fylla på D-vitaminförrådet lite i solariet när jag ändå hade Mollyvakt. Skööönt!

Theo var så duktig på simskolan i dag! Han gjorde ett perfekt dyk från pallen, ett sån't där som knappt krusar vattenytan. Men simglasögonen hamnade runt halsen på honom. Han kämpade också på ordentligt med längderna. Han är ju huvudet kortare än de andra i gruppen så han får kämpa rejält för att hålla samma tempo som dem. Men han tycker det är roligt med lite utmaning.

Ludvigs skolfoton kom med posten i dag. Visst blev de bra! Konstigt att inte Theos kom också, de fotades ju samtidigt?

I morgon kommer Lisa hem från Vingåker! Ska bli så kul att träffa henne igen. Så här länge har vi aldrig varit ifrån varandra tidigare! Och hon är hett efterlängtad av småsyskonen, hela bunten. De ringde och väckte henne tidigt i morses, föresten. För att gratta henne på namsdagen. Jag tror att det var uppskattat?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...