Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 18 september 2011

Mycket hundbus blev det igår!

Och självklart, en hel massa barnbus också!


Theo älskar att spexa framför kameran! Ska man få en "normal" bild på honom så får man passa på när han inte märker...


Molly däremot, har inte riktigt kommit på det där än. Hon ställer bara upp sig och ser glad ut. Om hon inte är på tramshumör förstås...


Molly skulle hjälpa Labbe att klippa gräset men tack vare en lite söt Zingo, blev det vaken hjälpt eller klippt, utan mest en massa bus och spring.


Så hör vi grannens Nismo skälla och går över för att hälsa. Det blev ett mycket lyckat Sheltie-möte! De hade hur kul som helst! Sprang runt, runt och hoppade, stannade bara upp för att då och då sniffa lite på varandra. Det är helt otroligt vilken energi den här rasen har, de verkar aldrig tröttna!


Men vi andra tröttnade och dessutom kom Marianne och Reine och det var dags för middag. Vindaloo, raita, ris och naan. Såå gott!

Sedan kom min lilla Filur och hälsade på för att strula till det lite med tekniken för mig igen. Det var ju ett tag sedan nu, så nu tog han i och plockade helt sonika bort hela mitt fotogalleri, Picasa, och Blogger-droid från telefonen! Jag kunde inte ens blogga bildlöst! Och jag vill inte sätta mig framför datorn när vi har gäster, brukar ju passa på att blogga vid barnnattningen. Men nu på morgonen (när Molly hade bestämt att det var morgon...) så fanns allt där igen. Och allt utom galleriet fungerade men jag laddade ned nytt och nu verkar allt funka som det ska igen. Jag fattar absolut ingenting!

Nä, nu är det dags att koka te och plocka fram frukost!

1 kommentar:

  1. Hej Cissa!

    länge sne jag klarade av att kika runt på bloggar. Hoppas jag är tillbaka för att orka mer och mer. Jag har saknat dig massor. Skönt ändå att du har filuren, du kan inte tänka dig att ta hand om honom ett tag till? En sisådär ca nio månader? :)

    Jag ska läsa fatt senare, tar mjuka bloggsteg nu :) Kramkram!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...