Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 19 september 2011

Det gäller att se upp när man bokar på nätet!

Vi har precis bokat och betalat höstlovsresan på internet, när jag kollar in på Aftonbladets hemsida och läser den här artikeln. Aftonbladet: Bokade hotell i fel land Så nu undrar jag i mitt stilla sinne om det finns något annat hotell någonstans i världen som heter The Reef? Tänk om vi har bokat hotell i Peking eller nå't...

Molly har börjat trivas riktigt bra på Mammut igen, underbart! I dag när jag hämtade henne, såg hon helt annorlunda ut än när Labbe lämnade henne i morse.

Hon hade fått jättesöta fiskbensflätor i håret! Åh, så söt hon blev och så stolt hon var över detta! Tänk om jag kunde göra sådana flätor!

Vi har lämnat in vår Toyota på lack nu, så den ska bli fin igen. Jag trivs så otroligt bra med den här bilen, vill absolut inte byta ut den. Det tillverkas ju inga nya Previor, så vi försöker vara rädda om denna.

Idag tänker vi extra mycket på en av våra killar på verkstan, Anders, som fick en hjärtattack igår. Vi håller tummarna för att allt går bra och att du ska bli helt ok, på alla plan, igen och att du snart är hemma hos dina pojkar igen! Kämpa på!

1 kommentar:

  1. Jag älskar också sådana flätor, min liksom du så kan jag inte göra dem :-(

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...