Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 30 oktober 2011

Theos Halloween-Bowlingkalas

Under tiden som Theo var inne på dansen sminkade jag i ordning Molly och Ludvig och sedan när Theo hade dansat färdigt var det hans tur. Rätt många blickar och kommentarer blev det.

Lite scary blev de allt, mina (i vanliga fall) sötnosar.

Sedan bar det av in mot Gamlestan och Strike & Co där 16 vildingar med tillhörande föräldrar, morföräldar och syskon skulle göra banorna osäkra! För att inte tala om hur osäkra de gjorde övriga bowlare, nästan alla var ju utklädda, den ena läskigare än den andra. Det var häxor, pirater, döden, spöken, ninjor och flera andra otäckingar.

Alla dessa läskiga figurer sprang in till våra banor och bowlade som om de inte hade gjort annat. Så kul de hade! Och så bra allt gick! Efter dryga timmens intensivt bowlande var det dags för välförtjänt energipåfyllning i form av tacobuffé. Raskt köade monstrena upp och lassade på köttfärs, ost, såser och massvis med grönsaker. Alla barnen åt som hästar och tog om flera gånger. Men det fanns ändå lite plats kvar för glassbomben som följde på maten med bara en liten presentöppnarpaus mellan. Så mycket fina presenter han fick! Bla fick han presentkort på biobesök och hamburgare, häftiga lysande lasersvärd, lego, Playmobils adventskalender, en mugg att måla själv, pilbåge, darttavla mm, mm. Jag behöver knappast säga att han var helnöjd med hela kalaset va?

Det var en mycket lycklig 6-åring som ropade upp alla kompisars namn delade ut varsin godispåse till dem och fick massvis med kramar! Sedan tog han med sin kägla, som han fick av Strike & Co och vacklade, helt slutkörd ut till bilen!

Tack alla snälla och goa kompisar för att ni var med och fixade ett så lyckat kalas för Theo!

Men nu ska jag strax nana, för i morgon är en annan dag!

4 kommentarer:

 1. Vilket häftigt kalas ;)) Och GRATTIS till Theo på 6-årsdagen ;)
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott Theo önskar Arvid och Kerstin!

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott från Jenna o mig! Vi var oxå på Strike i Gamlestan igår och bowlade med hela familjen (dagis var stängt och jag tog en dag ledig) helmysigt :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...