Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 5 september 2011

Grattis, vår älskade Labbe, 38 år i dag!

Skönsång, frukost på sängen, paketöppning och allt annat som hör till en födelsedagsmorgon.

Småtrollen hjälpte mer än gärna till med att öppna paketen!

För att inte tala om att äta upp chokladpuddingen!

Lite kram- och pusskalas som grädde på moset!

När jag och Molly kom tillbaka från doktorn fixade vi lite lunch, gratinerade kräftstjärtar i vitlök och lövbiff och klyftpotatis med vitlökssmör! Nu ska vi bränna bort alla baciller...

Helt plötsligt ringde det på dörren och ett litet blomsterbud stod därutanför med en vacker blombukett. Nyfikenheten var stor, vem kunde ha skickat dessa fina blommor? På kortet stod det Barbro och Göran! Mamma och pappa. Och jag visste inget alls om detta. 

Labbe tackar så mycket!!

Han blev så glad över blommorna så han bara var tvungen att hissa upp sin dotter i taket. Dottern blev väldigt nöjd med denna glädjeyttran!

Ösvräkregnet lugnade sig lite på eftermiddagen och vi kunde gå ut och ta lite luft och framförallt rasta rastlösa barnsben. Theo slängde sig upp på cykeln och gjorde massa häftiga konster.

Men strax upptäckte båda de underbara vattenpölarna som fanns överallt! Såååå kul! Sedan att de hade sjöar i stövlarna spelade mindre roll.

Och där var Labbes lediga dag över. Dags för många jourjobb, så frågan är om vi får se honom mer på hans födelsedag. Men i fick en hel del tid tillsammans i dag och det är ju det viktiga.

Nu ska jag stoppa småtroll i säng och mig själv strax därefter. Jag mår lite bättre i dag men långt ifrån bra, så en natts god sömn vore inte helt fel. 

1 kommentar:

  1. Hoppas han vart nöjd med sin födelsedag :-) Grattis till Labbe :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...