Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 27 mars 2011

Tänk om det vore jul nu!

Då hade jag uppskattat vädermakternas senaste tilltag betydligt mer än vad jag gör i nuläget. Det snöar fortfarande. Fullkomligt vräker ned!

Jag bjuder här på några bilder av förödelsen

Att jämföras med bild i föregående inlägg.

Bilen med pågående snöstorm i bakgrunden.

Altanen, där vi satt och drack kaffe och lekte i solen i går och grillade senare på kvällen.

Bra start på sommartiden...

Men men, det blir nog sommar vad det lider. Kanske...

Theo har i alla fall haft en helt fantastisk toppendag! Han åkte ju med mig till jobbet i Lerum och blev upphämtad av Sissi där. De åkte sen, tillsammans med Sissis mamma, till Sjöfartsmuséet och gick Piratvandringen där. De verkar ha haft väldigt trevligt alla tre och Theo, sin vana trogen, bjöd på många sköna kommentarer.

Theo förstår sig nämligen inte alls på detta med att vara blyg, utan han kan utan problem gå fram till vem som helst, när som helst och börja prata, om precis vad som helst. (Så Lik far sin, modern är ju nästintill dumblyg...) Allra bäst trivs han om han får stå och prata inför en stor grupp åhörare, eller sjunga, dansa, spexa eller vad han kommer på för stunden.

Under Piratvandringen fick de kolla på kanoner och sådana luckor som täckte kanonerna på skeppen. Guiden berättade att det var vanligt att man målade dessa luckor med läskiga motiv och frågade om det var någon som kom på något läskigt som piraterna kunde ha målat därpå. Borrmaskiner, kläcker Theo snabbt som ögat. Borrmaskiner? Ja, de låter ju så läskigt...

Han fick en kul ficklampa som man sätter in olika bilder i så man kan lysa upp bilderna på väggen.

Jag lovade Theo att visa detta på bloggen men bilden blev ju inget vidare. Men så ser det ut, på ett ungefär i alla fall.

Nu är trollen nattade och jag ska ta en kopp te och läsa lite Pansarhjärta och (nervöst) vänta hem Labbe som är ute och jobbar i det hala snöslasket.
Published with Blogger-droid v1.6.2

5 kommentarer:

 1. Fast det var ju inte snö! Det var ju drakar! :D

  SvaraRadera
 2. Det ser vackert ut men jag är överlycklig över vår bara mark. Snöar det verkligen? Stackars er!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Lisa: Ja, det är så skönt att Molly är en så positiv liten varelse! Hon kanske skriver om låten "It's raining men" till "It's raining dragons" när hon blir lite större. ;-)

  Smulan: Ja, en riktig, rejäl snöstorm råkade vi på här men den decimeter som kom försvinner nog snabbt under dagen, som ska bli solig. Hoppas jag...

  SvaraRadera
 4. Härligt all denna virvlande spontanitet som er Theo verkar besitta. En entertainer på gång där?
  Ha en fin vecka men skicka för guds skull inte snön häråt !-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Milla: Jo, han är härlig! Många underbara kommentarer och funderingar! :-D

  Jag hoppas att det inte är ni som fick ta över snön, för här är den borta nu! ;-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...