Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 28 mars 2011

Frida-besök!

Efter sju sorger och åtta bedrövelser, kunde vi äntligen få ihop det så att Molly och Frida kunde leka en stund. Det har ju blivit alldeles för lite av den varan sedan jag och Ninna började jobba i höstas. Dels så hinner man ju inte träffas på veckorna och dels så bytte Frida simskola från Mollys måndagsgrupp till en på söndagarna. Nu är det ju jag som har grupperna på söndagar, så jag får ju träffa Frida ofta men vi vill ju att kusinerna ska kunna leka ofta och ha en nära kontakt. Det kan nog bli lite lättare längre fram i vår för då kommer ju Ninna och Henriks nya lilla bäbis. Frida ska ju bli storasyster och jag ska bli moster för andra gången.

Det som är extra kul är att Frida är född den 10e maj, Molly den 12e samma år och nya bäbisen är beräknad att komma den 9e... Många viktiga kalas i maj!

Det var Henrik som kom hit med Frida, så Ninna fick vila. Hon åkte nämligen på magsjukan from hell för ett tag sedan och har inte riktigt hämtat sig än. Inte riktigt någon drömsituation, den kombinationen av magsjuka och vild bäbis i magen! Jag vet! Råkade också ut för det när jag hade ett par veckor kvar innan 4 1/2 kg's klumpen Ludvig föddes. Ooont!

Molly mår ganska bra nu men det kommer fortfarande nya koppor och nu på kvällen hade hon lite feber.

Labbe har ju inte jouren den här veckan (jippi!), så han tänkte natta Molly. Säger du godnatt till mamma nu då, Molly. Näää, skriker trollet och springer fram till mig och låser fast sig runt mig och gallskriker så tårarna sprutar! Mammagrisen! ;-)

På Casa är det hälsovecka den här veckan. De pratar om kost, motion, sjukdomar och annat som är hälsorelaterat. Idag åkte Theos grupp till Saluhallen och tittade på all mat som fanns där. 175 olika sorters ost var det en butik som sålde enligt Theo. Och så var de superbusiga och fick äta godis, fast det var mitt i veckan! Men det var nyttigt godis, för det var torkad frukt. Dessutom fick de gå ute, utan jacka! Och utan mössa!! Theo var så lycklig över allt bus de hade hittat på så han kunde nästan inte prata för allt fnitter när han skulle berätta. :-D

Jo, det blev jag som nattade ett snyftande litet troll förut. Pappan fick knappt ens säga godnatt, tänk om han skulle försöka natta henne!

Envis? Molly? Nä, nu förstår jag inte riktigt vad ni menar?
Published with Blogger-droid v1.6.2

3 kommentarer:

 1. Haha, jag tror det är lite medfött hos småtjejer att vara envisa som synden ;)

  SvaraRadera
 2. Fin dag och fint slut på den för Molly då :)

  SvaraRadera
 3. Smulan: Visst är det så! Och det blir bara värre med åren. Faast inte hos oss vuxna, eller?

  Osloskånskan: Japp! Molly är helnöjd! Föräldrarna kanske lite mindre nöjda just med slutet... ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...