Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 6 mars 2011

Tänk er...

Ett jobb.

Behaglig miljö.
Aldrig stressigt.
Du får busa massor.
Du jobbar med människor som bara älskar att vara där.
Du får hur mycket kramar som helst.

Låter inte det toppen? Det tycker jag i alla fall! Och så har jag det på mitt söndagsjobb.

Lägg också till att jag i samband med jobbet kan träna, simma, sola och basta...

Det var en riktigt härlig dag på jobbet idag. Nästan alla barn var på toppenhumör! Tom de små bronsdelfinerna var väldigt sammarbetsvilliga. Just dessa 1-2 åringar kan ju vara, hur ska jag uttrycka saken, bestämda av sig och man får ofta tänka om och improvisera dessa lektionerna. Men idag kunde vi köra andnings- och rotationsövningar, precis som med de äldre barnen.

Efteråt blev det en välbehövlig paus i bastun! Ljuvligt! :-)

Jag saknade dock Totte som var sjuk och Frida som hade fått akut mormor- och morfarlängtan och bara var tvungen att hälsa på dem i Lidköping ;-)

Mysandet tog vid där det slutade när jag kom hem, innan det var dags att fixa middag.

Theo hade varit inne hos grannen hela dagen idag och när det var dags för lunch här hemma berättar han för Lisa att han minsann har fått lunch hos Isak. Men när vi sitter och pratar under middagen nu på kvällen så kryper det fram att han nog inte hade gillat maten något vidare och då valt att hoppa över den och istället satsat på kakorna de hade till efterrätt... Lurifax är vad han är, vår gode Theo! ;-)

Nu är det Molly-mys-nattning som står på tur och som det känns just nu är risken/chansen stor att det blir Cissa-nattning också. Jag har en hel del sömn att ta igen, eftersom jag vaknar vid 2-snåret på nätterna och har jättesvårt att somna om förrän efter 2-3 timmar. Och så vaknar jag 6.30...
Published with Blogger-droid v1.6.2

3 kommentarer:

 1. Sov gott.
  Eller kanske god morgon! :)

  SvaraRadera
 2. Så härligt ditt söndagsjobb låter :) Vad gör du uppe mitt i nätterna?

  SvaraRadera
 3. Mångmamma: Haha, jag tar båda om det är ok? ;-)

  Smulan: Världens bästa söndagsjobb.

  Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag vaknar och inte kan somna om. Jag har haft såna perioder hela mitt liv och kan faktiskt inte hitta någon vettig förklaring till det. Men jag tar det med ro, läser lite bloggar, stickar, läser en bok och tar en kopp kamomillte... :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...