Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 12 mars 2011

Oväntat besök.

Ett låångt, varmt och skönt bad blev det. Välbehövligt!

Precis uppstigen ur badet så ringer Labbes telefon. Det är Marianne och Reine som har varit och hälsat på Hilde på Hisingen och nu undrade om de fick hälsa på. Och självklart fick de det! Vi har ju inte träffats sedan de var barnvakt när jag och Labbe var på spa i Varberg.
Det blev, som alltid i deras sällskap, en trevlig kväll med mycket prat och skratt!

Then byggde sig en koja i vardagsrummet, som han tänkte sova i, i natt men när det var dags för nattning så tyckte han inte längre att det var någon vidare idé. Tänk om han blev rädd... Lillplutten ;-)

Linnea är iväg och jobbar som VIP-värdinna på Karisma, som hon alltid gör på lördagkvällar. När hon skulle göra sig i ordning så hände det ett litet missöde...

Delar av hennes extensions lossade! Det är ju visserligen sådant som man får räkna med händer när man har löshår. Men att hennes eget hår också skulle lossa, så hon fick en kal fläck på sidan på huvudet...

Sen ska hon vara barnvakt när jag jobbar i morgon och vara hemma senast senast kl 08.30. Vi får väl se, senast hon skulle vara barnvakt gick det ju sådär...
Published with Blogger-droid v1.6.2

4 kommentarer:

 1. Nä men! Hennes eget hår också, hua... Hoppas inte de andra gör likadant när de släpper.... Jag håller mig till clip-ons, så slipper man sånt där!

  SvaraRadera
 2. God morgon!
  Menar du att hon verkligen tappade en del av sitt eget hår? Jag är glad att dottra slutat med extensions för hon har ju tunt hår men fint.
  Ha en härlig söndag!

  SvaraRadera
 3. Men så läskigt att hennes riktiga hår lossnade!
  Hoppas att inte de andra gör likadant!!
  Kram & ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 4. Jag hade tur när jag hade löshår jag tappade inte mitt egna, men kvaliten när jag tog ur det vart inte bra! Det är fint när det sitter i men jag undrar om det verkligen är bra för håret? Stackarn! Trevlig kväll!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...