Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 16 mars 2011

Prickiga öron?

Molly var ju och pussade på Hanna i torsdags förra veckan, så vi räknade med att hon skulle få vattkoppor om ungefär en vecka. Men nu på kvällen upptäckte vi massa röda, små fläckar i ena armhålan och på ena örsnibben! Kan det vara vattkoppor? Överallt står det ju att inkubationstiden är mellan 14 och 21 dagar. Kan hon ha blivit smittad tidigare?

Vi ska ju åka till Lidköping till helgen för Adams 6 års kalas! Om hon blir sjuk nu kan vi kanske inte åka. Min mormor och morfar kommer ju på kalaset och vi vill ju inte smitta dem med bältros. Särskilt inte som mormor har legat på sjukhus den här veckan, fick åka ambulans in. :-(

Vi kan ju hoppas på att det kan vara någon allergi istället ;-) Hon åt jordgubbssylt till middagen ikväll, kanske är det hon inte tål?? Fast jordgubbar åt hon ju för bara någon vecka sedan, så då måste det vara något annat i sylten som hon reagerar på.

Men det hjälper ju inte att spekulera i detta nu. Vi märker nog om och när hon får vattkoppor. Men det vore ju himla käckt om hon kunde vänta tills på onsdag nästa vecka ;-)

Det har varit en sådan där otroligt vacker dag i Göteborg idag. En sol som vräker ned värmande strålar på oss. Jag och Labbe var iväg på lite ärenden på förmiddagen och fick sitta i solen och vänta i en kvart. Ljuvligt!

I morgon är det dags för BVC för både Theo och Molly. Sista BVC besöket för Theo. Lite vemodigt faktiskt, min lilla älsklingsplutt börjar bli stor... För Molly är det vikten som är det viktiga. ;-) Hon har ju haft jättesvårt att gå upp i vikt och har vid flera tillfällen gått ned i vikt istället. Men nu har hon rusat iväg och väger nu 11 kg och har tom blivit lite rund!

Läkaren på BVC har varit nästintill hysterisk över hennes kurvor. Hon växte ju inte direkt på längden heller. Men jag såg ju likheter mellan både Theos och min kurva och Theo gjordes ju en grundlig undersökning av, utan att visa något, så jag var inte det minsta orolig. Men hon gav sig inte, så vi gick tillslut med på att göra en undersökning på Molly också och den visade- ingenting...

Så, nästa gång vi träffar BVC läkaren, kommer jag säga: "Vad var det jag sa!"
Published with Blogger-droid v1.6.2

2 kommentarer:

  1. Hoppas att vattkopporna dröjer så att ni kan träffa släkten.
    Kram och njut av solen:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men det är bra att de tar tag i det. Michelle är också en sådan icke-växare....

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...