Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 13 mars 2011

Och livet lunkar på...

Det är så lätt att missa allt fantastiskt man faktiskt har här i livet! På något underligt vänster så är det så mycket enklare att fastna i vad man inte har, att fastna i gnället. Men vad mycket härligare livet skulle bli för många om de bara stannade upp och såg på sitt liv, istället för att hetsa vidare efter mer och bättre.

Vi har det, trots allt, så mycket bättre här i vårt lilla, trygga, fredliga hörn av världen än på många andra håll. Det är ju bara att se på den senaste tidens händelser i Japan och Nordafrika, för att få lite perspektiv.

Se det positiva i livet och njut av det! Det ska jag försöka göra!

När jag åkte från jobbet idag, tog jag vägen förbi Landvettersjön.

Det satt fult med folk och pimplade på isen. Häftigt ändå att de kan (och vågar...) göra det i mitten på mars!

Kläderna jag beställe på Me & I partyt har äntligen kommit. Theo och Molly blev överlyckliga och kröp upp i lådan och började slita i alla påsar. Jag fick snabbt stoppa dem så jag kunde få bocka av allt på följesedeln.

De provade en del av kläderna på egen hand. Här har de tagit på sig varsin cardigan men de var inte helt överens om hur ett sådant plagg ska bäras... ;-)

Molly gjorde sedan ett tappert försök att få på sig alla sina nya kläder, samtidigt. Gick väl sådär, kan jag avslöja.

Även jag fick lite nya kläder. Så snygga! Bara vi hittar vår bortsprugna kamera så ska jag ta lite ordentliga bilder på kläderna med rätt folk i men jag vet inte riktigt hur länge det dröjer... Men åh, vad nöjda vi är med våra kläder!

Jag fick förresten finbesök när jag precis slutade jobba idag. Maria och William hade tagit sig hela vägen ut till Lerum. Vi badade en stund tillsammans och hann tom med lite crawlskola med dem båda. Så nu ska William hålla koll på sin mamma, så hon har rätt teknik när hon simmar. ;-) William ska gå på Vattenpalatsets intensivkurs längre fram i vår, efter att de ordinarie kurserna har slutat, så han kommer ju bli lite av en expert på detta och då får han ju vara snäll och dela med sig lite av de kunskaperna till sin mamma...

I morgon har Casa studiedag, eller studiolov som Theo säger, så vi har faktiskt sovmorgon i morgon! Det känns riktigt lyxigt! :-D
Published with Blogger-droid v1.6.2

4 kommentarer:

 1. Visst vore det bra om vi stannade upp, såg oss omkring och tog tillvara på allt det fina omkring oss. Jag kan bara hålla med dig.

  Härligt färgglada kläder...är det en cardigan förvandlad till kjol som Molly så innovativt har klätt på sig?
  En blivande designer?
  Önskar er en fin vecka.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du har helt rätt! Ibland blir man så besviken på sig själv att man klagar särskillt sånna dagar man läser i tidningen om just hur det är i Japan! Tack för påminnelsen ha en underbar dag! =) kram

  SvaraRadera
 3. Oj, det är kanske jag som har den bortsprungna kameran :P. Får plocka fram den och ge tillbaka den till dig snart.

  SvaraRadera
 4. Jag tror att många skulle må så mycket bättre om de kunde se lite mer positivt på tillvaron :-)

  Milla: Jodå, stämmer helt och fullt! Molly brukar se möjligheter med kläder som vi andra inte kunnat föreställa oss i vår vildaste fantasi ;-)

  Kirin: Nä, det är den silvriga som är på vift :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...