Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 13 januari 2011

Tack snälla

För all omtanke! Via kommentarer, sms, mail och samtal! Piggar upp! :-) Jag är inte sjuk, bara lite låg och hängig just nu. Men det rättar nog till sig snart!

I helgen ska vi ju på dop i Märsta! Det är barnens syssling, sötaste Isabell som ska döpas. Ska bli så kul att se henne igen. :-)

Vi kommer bo hos Catherine och Bertil, Isabells farmor och farfar i Uppsala men Ludvig slänger vi av hos Helena och Ludde i Järna. Killarna har ju inte träffats sen förra sommaren, så de har en hel del att ta igen.

Men det var på håret att Ludvig inte kunde följa med. Han och kompisarna åkte nämligen tefat i stora backen på Casa, den med blankis under nysnön och massvis med gupp. Tefatet for iväg nedför hela backen men det gjorde inte Ludvig. Han for av och dunkade bakhuvudet rejält i isen, så han tuppade av, fick minnesluckor och blev helt groggy! Men tackolov mår han mycket bättre nu, bara lite, lite ont i huvudet.

En till som har haft ont idag är Molly. Hon har ju såna mollusker och de blir av någon anledning väldigt infekterade ibland. Knallröda, hårda, ömmande bölder med en diameter större än en femkrona. Dessa bölder måste tömmas och rengöras och det gör så fruktansvärt ont på henne.

Fast idag var det en sån böld som bildats under natten som, när jag tog av henne pyjamasbyxorna, exploderade av sig själv och vräkte ur var. Jag har aldrig hört henne skrika så hjärtskärande! Och när det gör så ont, så måste man dit och tvätta...

Published with Blogger-droid v1.6.2

4 kommentarer:

 1. Stackars liten..... Och som han slog i huvudet då, det lät inte bra! Hoppas du rycker upp dig snart =) Varma kramar

  SvaraRadera
 2. Ajajaj, först Ludvigs smäll i bakhuvet och sedan lilla Molly...och när man dessutom måste tvätta mitt i allt det onda..Det är ju sådana tillfällen som man känner sig som en skurk:/

  Hoppas att dopet och all lek och släkträffande blir en trevlig vistelse.

  Önskar er en fin fredag och vet av erfarenhet att de "låga dalarna" oftast byts mot "höga berg" :))
  Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Smulan: Barnen har betydligt mindre ont idag :-)

  Milla: Tack! :-D Jo, jag vet. Har varit här nere många gånger förr men nu var det väldigt länge sen, så jag blev nog lite tagen på sängen.

  Kramar till er båda!

  SvaraRadera
 4. Krämen Microcid 1% från apoteket var det som hjälpte allra allra bäst när mina båda barn drabbades av mollusker. Testa den om ni inte gjort det!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...