Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 10 januari 2011

Dykartjejen

Molly blev såå lycklig när hon fick träffa sina simskolekompisar och simfröken Rebecka idag! Allt Rebecka hittade på var så roligt och hon gav sig in i övningarna med liv och lust. Helt plötsligt dyker hon från kanten, alldeles själv, utan att hålla i mina händer. Jag vet inte vem som blev mest förvånad, hon eller jag. Men beröm fick hon, i mängder och sen gjorde hon om det flera gånger.

Vi ska ju åka på Isabells dop i Märsta till helgen och äntligen fick vi klartecken att Ludvig får följa med för sin pappa. Han tyckte att det var fel att Ludvig skulle ta ledigt på fredag men jag tycker att det är upp till skolan att ta det beslutet. Sen är det ju lite konstigt att när Ludvig åkte på pingisturnering i Skellefteå i höstas, då hade fadern hans inga som helst problem med att han tog ledigt från skolan både fredag och måndag. Men det är ju mycket viktigare med en pingisturnering än en liten släktings dop?

Nog om det, han tog ju sitt förnuft till fånga till slut och kanske tom lyssnade på vad Ludvig ville...

Nu är det dags att krypa till kojs här (de små sover faktiskt redan!) för imorgon börjar allvaret igen och vi ställer klockan för första gången på flera veckor.
Published with Blogger-droid v1.6.2

1 kommentar:

  1. Modig liten tjej som redan kan dyka..nu får du fullt upp med lilla tjejen i badhuset:)
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...