Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 11 oktober 2010

Nu börjar det släppa med simningen, även för Molly!

Theo var tillbaka på skolan idag efter en hel sjukvecka! Eftersom han fyllde 5 i lördags så var det dags för firande på skolan. Piggelin till 32 barn packades med men vi glömde helt bort årsberättelsen! Barnen får nämligen gå runt "solen", ett varv för varje år de har levt. Samtidigt läser någon av personalen upp en liten berättelse, som föräldrarna har skrivit ihop, om vad som har hänt barnen under varje år. Och i år glömde vi, som sagt, bort det... Men det löste sig ändå, jag mailade in berättelsen för senaste året, så de kunde fira honom idag ändå. Hurra för teknikens under!Det är så kul att se Molly på simskolan nu. Hon tycker att det är såå roligt! Ringar, korvar, dyk, allt är roligt! Nja, att sitta på kanten och dyka ned i vattnet själv och ryggsim genererar fortfarande en hel del protester.Jag hade med mig kameran idag också. Theo, Molly och jag kom lite tidigare och passade då på att ta lite bilder.


Efter lektionen följde Jenna, Benjamin och deras mammor med ut så vi kunde ta lite uv-bilder i det fina ljuset där.


I duschen märker man att mina barn är fiskar. Både Theo och Molly tvättar och duschar sig själva. Jag behöver mest hjälpa dem att tvåla in baksidan på kroppen, där de inte når. Sen ställer de sig glatt, mitt i duschen och låter vattnet skölja rent dem. Inget gnäll eller trams! Kanske bara när jag säger, efter 10 minuters duschande, att nu räcker det! ;-)

Precis när vi skulle gå, så kom Ludvig. Han tränar simning mellan 19.30 och 20.10 men brukar alltid åka ut direkt efter skolan för att få leka av sig lite.

I vanliga fall brukar vi stanna kvar ett tag med honom men idag skulle vi ju åka förbi ICA Kvantum i Landvetter för att hämta upp middagspåsen och den övriga maten vi hade beställt. GUUD VA SMIDIGT! Från att vi parkerade till att vi kunde åka därifrån med bilen fullastad med mat, tog det 10 minuter!! 10 minuter! För en full kundvagn
Och allt stämde, varorna var hela och fräsha! Nu ikväll provade vi dessutom ett av recepten ur middagspåsen, chorizo med ugnsrostade rotfrukter och pepparrotskräm. Det var ju jättegott!

Och som avslutning, både på middag och dagen, åt vi rosa prinssestårta och Theo fick blåsa ut ljus och det sjöngs och hurrades. Vi hann ju inte med tårta i lördags, så det tog vi idag!Published with Blogger-droid v1.6.2

2 kommentarer:

  1. Ni är så underbara! När någon firas så görs det med råge :D

    SvaraRadera
  2. Självklart! Viktiga saker ska firas ordentligt!! Kolla bara när han fyllde 4...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...