Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 21 oktober 2010

Mattjuv!


Labbe kom hem när vi andra hade ätit färdigt, så han tog med sig maten in till vardagsrummet. Då slår Mollys matradar på direkt, trots att hon precis har ätit. Hon knör sig in mellan Labbe och maten, tar gaffeln ur hans hand och börjar skyffla in...

Inte förrän på eftermiddagen ringde de från avdelningen, bara för att meddela att Linneas ögonläkare inte var där idag. Därför var det bättre att vi kom in i morgon när han var där och att vi då passade på att göra hela raddan med undersökningar som de har planerat för henne.

De vet inte hur lång tid allting tar, eller om vi kommer hem i morgon överhuvudtaget. Då är det skönt att man har en fantastisk bror och svägerska som ställer upp! De har varit stand-by sedan vi åkte in igår, för Labbe har jouren (ovanligt va? ;-)) och just nu kan han inte bli av med den.

Men vi hoppas ju att det blir helgpermis åtminstone!

När Theo hade dansat färdigt förut, så fick han en födelsedagspresent av Sissi. En egen radiostyrd bil! Oj, vad lycklig han blev!

Han har inte gjort annat än kört bilen sedan han fick den. Ville knappt ens äta makaroner och köttbullar- hade inte tid!

I dag har de som ska bygga vårt badrum varit här och tagit mått. Det börjar dra ihop sig! Det verkar som det kommer lösa sig med det stora julbadet för oss! ;-)

Nu är Labbe rejält sjuk, föresten. När han kom hem förut, så hade han tagit en naproxen en timme innan och ändå hade han över 38 graders feber! Men att va hemma och bli frisk funkar ju inte för honom just nu, han har ju ingen som kan köra jouren för honom och eftersom det har snöat idag så är det full rulle och panikmycket på verkstan också. Och där har han Rasmus som hjälper till extra just nu, förutom Jimmie och Anders och ändå hinner de knappt gå på toaletten och lunchen får de äta strax innan de går hem. Som en vanlig dag under högsäsong med andra ord.

Nu sitter jag hos Molly som ska sova och lyssnar på vindarna utanför. Det blåser massor. Jag är livrädd för att något av träden ska blåsa ned på huset! Vi har ju inte hunnit få bort dem än... Usch, tvi och fy!

Lisa har precis varit ute och plockat undan allt löst och kollat så att förråds- och lekstugedörrar är ordentligt stängda. Ändå låter det som att allt är löst och flyger omkring. Läste på www.yr.no att det ska blåra ca 12 m/s!!

Published with Blogger-droid v1.6.2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...