Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 16 juli 2010

Små söta tussmoln? Nä, stora feta åskmoln!

Det blev en mysig dag på stranden! Varmt var det trots att det var stora mörka moln som rullade in över oss. Nu försvann de ju strax och lämnade plats för den ljusblå sommarhimmlen igen.


När det var baddags så ville Sofia följa med och bada. Hon promenerade glatt med mig i det långgrunda vattnet hela vägen ut till bryggan! Där blev det dock lite för djupt för en liten ettåring och kkkallt på lilla maggen, så jag fick bära henne sista biten. Sen simmade vi runt och plaskade och dök tills Marie och Theo kom ut. Theo hade visst blivit jätteledsen när jag gick ut med Sofia och inte tog med honom! Så vi badade och busade en stund i vattnet. Tills jag slänger ett öga in mot stranden och får syn på Jenny med Molly i famnen, Casper runt ena benet och Cassandra på väg ut till Theo... Hm, dags att gå in kanske? Japp, in och krama varm liten Molly som inte alls ville ha någon kall mammakram... Konstigt??

Molly älskar att vara på stranden men hon vill bara sitta och gräva, inte bada! Hon drar upp fötterna ända upp till öronen om man försöker doppa henne, inte alls intresserad! Det ska bli spännande att se hur hon reagerar när simskolan drar igång i höst igen och hon får bada i det 34 gradiga vattnet igen.

Efter badet åkte vi och handlade skor till Lisa på Allum. Hon hittade ett par vita, högklackade sandaler och ett par svarta träskor med blommor på, jättehäftiga! Jag hittade visst skor också...
Maria ska se om hon kan hitta Converse till Theo och Molly i USA där hon och William är just nu och hälsar på Williams farmor och övrig släkt. Ska bli spännande att se om hon hittar något!

Sen handlade vi lite ribs på ICA för fredagsmyset! Eh, Theo och Molly ville ha makaroner och köttbullar och Labbe jobbar hela natten... Och eftersom de varnar för åskoväder inatt, så var det en del att göra i trädgården innan vi kunde äta. Jag och Lisa satt klockan 23 och "fredagsmös"... 
Å där vaknar lilltrollet igen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...