Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 13 juli 2010

Stadsbesök

Det blev lite sämre väder än vi hade planerat för idag, så vi skippade badet. Jag och de små åkte först ned till verkstan och så följde Labbe med upp till Simmo och handlade lite vinbladsdolmar, basmatiris, oliver mm, mm. Massa gott blev det. Därefter drog vi på stadsbesök.


Kerstin och Arvid gjorde oss sällskap. Det blev promenader, lunch på Ching Palace (med en tvärsur kypare...) med god mat -tack Kerstin- och små kul episoder (Arvid tog sina nudlar och gav till Molly, iknät...), flipflopsletande, Saluhallsbesök och flera kaffepauser!

Ett av huvudsyftena med stadsbesöket var att hitta flipflopsandaler till Theo. Vi letade och letade i alla skoaffärer och till slut hittade vi på HM! Theo blev störtförälskad i dem så det gjorde absolut inget att de var två storlekar för stora... Kolla in gången!

Efter saluhallsbesöket med inköp av polsk rödbetssoppa och piroger gick vi till Kronhusbodarna för lite mer kaffe (eg islatte med tanke på temperaturen som steg raskt under eftermiddagen) och för att Arvid skulle få springa runt lite fritt. Arvid och Theo hittade en parasollfot som de undersökte noggrant. När Molly också ville kolla, snubblade hon och slog sig lite i pannan. Oj, vad lessen hon blev! Vet inte om det var mest för att det gjorde ont eller om hon blev arg för att hon inte kan hänga med de andra barnen...

Sen var det dags för hemfärd för nu orkade inte mammorna mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...