Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 28 maj 2010

Slottsskogen

Molly, Frida, Ninna och jag gjorde, förra fredagen, en utflykt till Slottsskogen.

Molly gillade pingvinerna, eller pippivinerna som Theo sa när han var liten... Hon och Frida stod och tittade hur länge som helst och pingvinerna var på bästa showhumör och simmade runt och jagade en liten blå plastbit. De hoppade efter varandra i jakten på den eftertraktade skatten. Flickorna var otroligt fascinerade och ville inte gå därifrån.

Tillslut fick vi med dem därifrån i alla fall och vi stretade upp på berget för att titta på de andra djuren. Barnens zoo är stängt just nu pga renovering och sen när det öppnar kommer man inte få gå in och klappa djuren längre. Jätteskönt för djuren att slippa bli stressade av klåfingriga ungar men lite synd att småtjejerna inte får klappa djuren som de andra har fått göra. Men men, det blir ju andra tillfällen till sånt, vi har ju Bessington som är väldigt mysig att klappa!

Efter lite rundvandring blev vi hungriga och köpte varsin toast och kaffe som vi delade med tjejerna, ja, toasten alltså, inte kaffet... ;)

När vi fikat klart tittade vi på grisarna men när vi skulle gå ned till hästarna så började det regna :( dags att gå hem alltså.... På hemvägen slutade det regna, typiskt. Vi gick till Mariaplan och mötte upp Ludvig som kom med spårvagnen för han skulle med på Casas Minicabaré på eftermiddagen. Vi tänkte äta lunch ihop och gick för att beställa pizza men då såg vi att klockan var alldeles för mycket så vi fick ta med kebab (Ludvig) och tonfisksallad (jag) och äta i bilen. Ninna fick gå hem och äta själv...

Vi åkte till Casa och tänkte äta i bilen där, då upptäcker jag att man visst inte fick med sig några bestick. Tur att händerna fungerar...

Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...